Ciasto "Piña Colada" jest pyszne i orzeźwiające. Słoneczne połączenie dwóch aromatycznych owoców: ananasa i kokosa. Biszkopt, ciasto kokosowe, krem ananasowo-kokosowy, a całość udekorowana białą czekoladą
Chrupiący spód z ciastek amarettini, pyszny waniliowy krem i malinowy sos połączone razem w całość. Taki deser może być cudownym zwieńczeniem niedzielnego obiadu
Kruche, maślano serowe mini tarty.Z nadzieniem z rabarbaru i własną konfiturą truskawkową.Zamiast rabarbaru można użyć innych owoców: truskawek, śliwek, moreli, jabłek...
Doskonały, deser nie wymagający dużo pracy i czasu. Jeżeli biszkopt upieczemy dzień wcześniej, to jego zrobienie nie zajmie więcej jak pół godziny, a w dodatku pięknie się prezentuje.
Jest delikatny i mało słodki. Składa się z trzech warstw : ucieranego ciasta stanowiącego spód tortu, warstwy kremu brzoskwiniowego i warstwy kremu śmietanowo-jogurtowego.
Jeśli tak jak ja należycie do grupy truskawkoholików, którzy tymi owocami nigdy się nie przejedzą polecam lekką budyniową tartę z truskawkami w roli głównej.