Biszkopt jest czekoladowy, jesli go dobrze nasączymy będzie smakował wspaniale. Masa na bazie serka mascarpone i śmietanki ze skórką cytrynową wspaniale się komponuje z takim biszkoptem
Spaghetti robi się w miarę szybko, wizualnie jest przyjemnie zielone - a jestem fanką tego koloru ;), co było miłą odmianą od zazwyczaj czerwonego sosu do spaghetti. Smakowo - ja szpinaku nie czułam specjalnie mocno, dominował por, mimo że dałam o jedną sztukę mniej niż w przepisie.
Na powolne, sobotnie śniadanie polecam kolorowy omlet, tak kolorowy, że aż się oczy cieszą na sam widok. Można dodać warzywa jakie się lubi, ja dodałam czerwoną paprykę i zielona fasolkę szparagową.
Chlebek jest mięciutki, bardzo pyszny, lekko słodki, a krem czekoladowy dodaje mu wspaniałego aromatu i smaku czekoladowego. Chlebek można jeść z marmoladą, konfiturą czy posmarowany masłem.