Przepyszna propozycja śniadaniowa na weekend, miękkie w środku, chrupiące z wierzchu kromki drożdżowego pieczywa, unurzanego w jaku, mleku i soku ze świeżej pomarańczy, z dodatkiem cynamonu ostatecznie usmażonego na maśle, daje poczucie rozkoszy podniebieniu, i spokój ducha o poranku.
Jeśli macie nieodpartą ochotę na szarlotkę, ale nie ma czasu lub możliwości, żeby ją akurat upiec polecam ten deser. Jest to zaledwie namiastka szarlotki, jednak doskonale sprawdza się jako przysłowiowa kropka nad i po niedzielnym obiedzie. Bardzo polecam:)
Koktajl przyśpieszający odchudzanie Wszystkie żółte, pomarańczowe, czerwone i zielone warzywa i owoce zawierają dużo beta karotenu, błonnika który poprawia przemianę materii. Kolor pomarańczowy wpływa na zabarwienie skóry, która wygląda na lekką opaloną