To nie jest taki klasyczny tort, bowiem nie zawiera kremu i nie ma w nim warstw. Mimo wszystko godny jest polecenia i może być ozdobą wigilijnego stołu. Jest soczysty i wilgotny. Pachnie pomarańczami i czekoladą. Ale co najważniejsze robi się go bardzo szybko.
Jeżeli jesteście na diecie - nie polecam Wam robienia tych muffinek. Niebezpiecznie uzależniają i zostają zjedzone w całości jeszcze tego samego dnia! :) (...) Biała i ciemna czekolada świetnie się uzupełniają, a kwaskowate wiśnie wieńczą całość.
Muffnowe ciasto - mięciutkie i sprężyste, pyszne samo w sobie - przykryte warstwą truskawek i czekoladwy. OBŁĘD! Soczyste, słodziutkie truskawki i rozpływająca się, niemal płynna, czekolada. Bezbłędne połączenie! Prawie jak fondue z czekolady, w którym maczamy owoce.
Jak szaleć z rabarbarem, to szaleć.A co! Ciąg dalszy rabarbarowego szaleństwa, czyli bardzo przyjemne, wilgotne, mocno kokosowe, puszyste ciasto z rabarbarem. Expresowe i proste w przygotowaniu, nie wymaga użycia miksera. Wystarczy jedna miska i łyżka.