Porady kulinarne

Kasza jaglana - jak gotować?

Jaglankę przesypujemy do rondelka, a szklankę wypełniamy wodą zajmując płynem dwa razy tyle objętości co kasza - czyli gotujemy w proporcjach 1:2.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Sos z suszonych wędzonych śliwek i cebuli

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Gołąbki ziemniaczane

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Minestrone z dynią i kaszą frikeh – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Chrupiące batoniki migdałowe z amarantusem i czekoladą

imie nazwisko Tyna
In cooking we trust

0

“Magiczne Święta u stóp Benbulbena” – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Bożonarodzeniowy Konkurs Ciastkożerców 2019

imie nazwisko Ciastkożercy
Ciastkożercy

0

Surówka z kiszonej kapusty z karmelizowaną marchewką

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Wigilijna zupa grzybowa

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Jak zrobić marokańską przyprawę ras el hanout? – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Łosoś pod brzoskwiniową kołderką

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

MINI PAVLOVA - kuchnia australijska

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Orzechowiec

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście