Porady kulinarne

Kasza jaglana - jak gotować?

Jaglankę przesypujemy do rondelka, a szklankę wypełniamy wodą zajmując płynem dwa razy tyle objętości co kasza - czyli gotujemy w proporcjach 1:2.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Węgierska zupa gulaszowa

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Sałatka makaronowa z czarną fasolą i rybą wędzoną

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

0

Granola z SIRT mlekiem z kaszy gryczanej

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

"Nie mogę trzymam dziecko" Ksenia Potępa

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

"Mikołaj Kopernik. Geniusz, który wstrzymał słońce" Marcin Przewoźniak

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Gofry

imie nazwisko mapik2705
Świat Domowej Kuchni

0

Kruche ciasteczka kakaowe

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

0

MIODOWNIK Z MASĄ BUDYNIOWĄ I KAJMAKIEM

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Rosół curry, czyli dziecko w kuchni – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

MOJE SZKOLENIE CUKIERNICZE CZĘŚĆ 2 W AKADEMII SWEET DECOR ( 25-26.11 ) |

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Ciasto jabłkowo-makowo-orzechowe

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Babeczki bananowe z orzechami

imie nazwisko Alicja
Czekoladowa muffinka