Porady kulinarne

Kasza jaglana - jak gotować?

Jaglankę przesypujemy do rondelka, a szklankę wypełniamy wodą zajmując płynem dwa razy tyle objętości co kasza - czyli gotujemy w proporcjach 1:2.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Szczęście all inclusive Krystyna Mirek

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Muffiny na kefirze z jagodami

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Fit sernik na zimno

imie nazwisko kolorowo-torcikowo
kolorowo-torcikowo

0

Sałatka z malinami i pomidorami

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Pierogi ruskie z kurkami

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

0

Sałatka z pomidorkami koktajlowymi i fetą

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Brzoskwiniowa polana

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Powitanie

imie nazwisko Bizneswomen w...
Bizneswoman w kuchni

0

Zapiekanka z mięsem i warzywami

imie nazwisko Bizneswomen w...
Bizneswoman w kuchni

0

Sałatka z zupek chińskich

imie nazwisko Bizneswomen w...
Bizneswoman w kuchni

0

Czekoladki z nadzieniem kokosowym

imie nazwisko Bizneswomen w...
Bizneswoman w kuchni

0

Latte macchiato z cynamonem

imie nazwisko Bizneswomen w...
Bizneswoman w kuchni