Porady kulinarne

Jak sklarować rosół?

Białka ubić na pianę, dodać do chłodnego rosołu i mieszać. Podgrzewać rosół często mieszając, aż się zagotuje. Odstawić na 10 min., po czym przecedzić przez gazę.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

"Nasze miejsce na ziemi" J. Daniels

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

CIASTO CYTRYNOWE Z PIANKĄ I BORÓWKAMI - BEZ PIECZENIA

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Kakaowe muffiny pełnoziarniste z owocami

imie nazwisko Patrycja
Simply Food

0

Sałatka z surowego kalafiora z szynką

imie nazwisko Gosia17
Wędrówki po kuchni

0

Kotlety mielone z sosem kurkowo-porzeczkowym

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

0

Ciasto biszkoptowe – bez glutenu

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

GOFRY "FRANCUSKIE" Z MASŁEM ORZECHOWYM I BANANAMI ( nadziewane )

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Papryka faszerowana ryżem i suszonymi pomidorami

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Duszony kurczak w burakach i marchewce

imie nazwisko śliwkawęgierkablog
śliwka węgierka

0

Hawajska sałatka z tortelini

imie nazwisko wiosenka27
Eksplozja smaku

0

#PodłączSię

imie nazwisko food²
Food Square

0

Mini serniczki z truskawkami

imie nazwisko food²
Food Square