Porady kulinarne

Jak sklarować rosół?

Białka ubić na pianę, dodać do chłodnego rosołu i mieszać. Podgrzewać rosół często mieszając, aż się zagotuje. Odstawić na 10 min., po czym przecedzić przez gazę.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Prowansalski krem z białego wina – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Sernik pomarańczowy na spodzie z figami

imie nazwisko Sprawdzona Kuchnia
Sprawdzona Kuchnia

0

Budyń waniliowy z czarnymi porzeczkami

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Warsztaty dla dzieci – czapki czarownic

imie nazwisko Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0

Warsztaty dla dzieci – czapki czarownic grupa 2

imie nazwisko Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0

Tort ręcznie malowany – My little pony

imie nazwisko Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0

Tort ręcznie malowany – piłkarz

imie nazwisko Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0

Tort ręcznie malowany – Neo Matrix

imie nazwisko Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0

Tort tęcza z jednorożcem

imie nazwisko Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0

Sernik z orzechami laskowymi w solonym karmelu i z czekoladą belgijską z orzeszkami ziemnym

imie nazwisko Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0

Muffinki czekoladowe z sercem

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Mini placuszki z buraczka czerwonego

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com