Porady kulinarne

Jak sklarować rosół?

Białka ubić na pianę, dodać do chłodnego rosołu i mieszać. Podgrzewać rosół często mieszając, aż się zagotuje. Odstawić na 10 min., po czym przecedzić przez gazę.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Zupa tajska z kurczakiem i warzywami

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Kaczka z purée z kalafiora i kaszą bulgur

imie nazwisko food²
Food Square

0

Ciasto ucierane ze śliwkami i bezą

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Barszcz czerwony z ziemniakmi

imie nazwisko Bożena
Moje domowe kucharzenie

0

Czekoladowe ciasteczka ze śliwkami - fit

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Placki z cukinii i marchewki z sosem jogurtowo-ziołowym

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Kurczak z brokułem, marchewką i fasolką szparagową w kremowym sosie

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Ciasto kruche z jagodami i kruszonką

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Tarta z łososiem i porem

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Makaron noodle z warzywami

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Pieczona dorada

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Lemoniada arbuzowa

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!