Porady kulinarne

Jak sklarować rosół?

Białka ubić na pianę, dodać do chłodnego rosołu i mieszać. Podgrzewać rosół często mieszając, aż się zagotuje. Odstawić na 10 min., po czym przecedzić przez gazę.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Rolada tiramisu z kremem kawowym

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

SZKOLENIE CUKIERNICZE 2 STOPNIA W AKADEMII SWEET DECOR ( 17-18.06 )

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

"Bezlitosna siła. Mars" Agnieszka Lingas - Łoniewska

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Kotlet z indyka w panierce curry

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Sałatka ze szpinakiem, pomidorami i musztardą francuską

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Ciasto maślankowe z truskawkami i kruszonką

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Tort truskawkowy Fraisier z kremem bawarskim

imie nazwisko food²
Food Square

0

Owsianka z musem malinowym

imie nazwisko mapik2705
Świat Domowej Kuchni

0

Łaciate z brzoskwiniami wg Siostry Anastazji

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Szwedzkie bułeczki cynamonowe

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

CIASTO DROŻDŻOWE NA SUSZONYCH DROŻDŻACH Z TRUSKAWKAMI I KRUSZONKĄ

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Łosoś z truskawkowo-ogórkową salsą

imie nazwisko figmara
figowe smaki