Porady kulinarne

Jak sklarować rosół?

Białka ubić na pianę, dodać do chłodnego rosołu i mieszać. Podgrzewać rosół często mieszając, aż się zagotuje. Odstawić na 10 min., po czym przecedzić przez gazę.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Chińska zupa z wołowiny z makaronem | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Jedziemy w świat - czyli MASTERCHEFY WOŚP W NEWPORT

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

CYTRYNOWA SZARLOTKA Z SEREM

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Frittata z kabanosami, porem i serem pleśniowym

imie nazwisko Małgorzata
Codzienna kuchnia niecodzienna

0

Najlepsze wafle

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Pogodowe zamieszanie i wiosenno-zimowy pudding chia

imie nazwisko gin
Pożeraczka czyli raz a dobrze

0

Jabłecznik z kaszą jaglaną

imie nazwisko KuchniaWeDwoje
Kuchnia We Dwoje

0

Jarmuż duszony z imbirem i papryką - dieta szybka przemiana

imie nazwisko Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

0

Zupa krem ze skorzonery / Creamy salsify soup

imie nazwisko Dzi
karmelowy

0

PIKANTNE BUŁECZKI Z ROSTBEFEM, GRILLOWANYM CAMEMBERTEM, KARMELIZOWANĄ CZERWONĄ CEBULĄ I CHIMICHURRI

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Prezent na Dzień Babci

imie nazwisko Ciastkożercy
Ciastkożercy

0

Rolada serowa bez pieczenia

imie nazwisko KuchniaWeDwoje
Kuchnia We Dwoje