Porady kulinarne

Jak sklarować rosół?

Białka ubić na pianę, dodać do chłodnego rosołu i mieszać. Podgrzewać rosół często mieszając, aż się zagotuje. Odstawić na 10 min., po czym przecedzić przez gazę.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Wiosenne soki świeżowyciskane i test wolnoobrotowej wyciskarki Hurom

imie nazwisko Flymetothespoon
Flymetothespoon

0

Plotkujemy o PIWIE z Panem Prezesem

imie nazwisko Robert_DPZ
Dom Pachnący Żywicą

0

Gnocchi zapiekane z sosem puttanesca | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Sałatka z awokado i ziemniaków z jajkiem sadzonym

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

0

Sałatka z młodych ziemniaków i makreli z puszki

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

0

Baba ghanoush ze szparagami i jajkiem w koszulce – kremowa pasta z bakłażana

imie nazwisko Flymetothespoon
Flymetothespoon

0

Kurczak w pesto pieczony z warzywami | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Curry z ciecierzycą i batatem

imie nazwisko Krakowgotuje
Kraków gotuje!

0

Izraelskie śniadanie: smażony bakłażan z hummusem i jajkiem w koszulce

imie nazwisko food²
Food Square

0

CIASTO Z RABARBAREM I BEZOWĄ PIANKĄ

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Ciasto imprezowe

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Łabędzie i kobierce dzwonków w Hazelwood | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena