Porady kulinarne

Jak sklarować rosół?

Białka ubić na pianę, dodać do chłodnego rosołu i mieszać. Podgrzewać rosół często mieszając, aż się zagotuje. Odstawić na 10 min., po czym przecedzić przez gazę.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

"Anka i diabeł stróż" Nina Majewska - Brown

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Kanapki z awokado i czosnkowym dressingiem

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Pierwsze sushi jak zrobić ?

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

Sałatka z pora białej fasoli i surimi

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

0

"Dobre wychowanie z piosenką "

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

SHORBA ADS - ZUPA Z SOCZEWICĄ - kuchnia egipska

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Sernik bez spodu

imie nazwisko Ciastkożercy
Ciastkożercy

0

Anglo-indyjska pieczeń wieprzowa | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Zapiekanka serowa z jabłkami

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

EGIPT - CO ZABRAĆ? INTERNET W EGIPCIE? NAPIWKI? - PRZYDATNE INFORMACJE

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Szynka pieczona w rękawie + film - Smakowite Dania

imie nazwisko Madzia111
Smakowite Dania

0

Lekka pascha + film - Jak zrobić - Smakowite Dania

imie nazwisko Madzia111
Smakowite Dania