Porady kulinarne

Jak sklarować rosół?

Białka ubić na pianę, dodać do chłodnego rosołu i mieszać. Podgrzewać rosół często mieszając, aż się zagotuje. Odstawić na 10 min., po czym przecedzić przez gazę.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Piernik marchewkowy

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Pierogi z burakiem, gorgonzolą i włoskimi orzechami

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

0

Kaiserschmarrn – austriacki omlet cesarski

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Bananowe brownie z kajmakiem

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Prosta paella z kurczakiem i warzywami

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Babeczki czekoladowo-bananowe

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Gotowany sernik kajmakowy na spodzie orzechowo-kawowym

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

145 najlepszych przepisów świątecznych

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Ciasteczka czekoladowo-bananowe dla Mikołaja :)

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Domowa piernikowa granola

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Makowe babeczki z masłem orzechowym

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Sernik straciatella z truskawkami i borówkami, na zimno

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki