Porady kulinarne

Jak sklarować rosół?

Białka ubić na pianę, dodać do chłodnego rosołu i mieszać. Podgrzewać rosół często mieszając, aż się zagotuje. Odstawić na 10 min., po czym przecedzić przez gazę.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Orientalna zupa kalafiorowa

imie nazwisko Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

0

Pieczone jabłka, pomarańcza i cynamon. Domowy kisiel dla dużych i małych

imie nazwisko Amber
Kuchennymi drzwiami

0

"Atlas Historii Świata"

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Jaglanka z sosem Tahini i granatem

imie nazwisko mapik2705
Świat Domowej Kuchni

0

"Insulinooporność w polskiej kuchni"

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

BEZGLUTENOWE CYNAMONOWE CHAŁKI

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Placuszki dyniowo jaglane

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Sernik ze śliwkami

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Biała kiełbasa pieczona z cebulą

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Pęczotto z kurkami

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Chowder z boczkiem i brukselką

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Cukinia faszerowana wołowiną i warzywami

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!