Porady kulinarne

Jak przygotować miseczkę z ananasa?

Bierzemy świeżego ananasa i odcinamy go ok. 7 cm od dołu. Wydrążamy łyżką lub nożem ze środka miąższ, pozostawiając przy tym grube ścianki i spód. W tak przygotowanych miseczkach można podać koktajl.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Rolada dyniowa z mascarpone

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Fit chlebek bananowy, bezglutenowy

imie nazwisko alicja w krainie garów
Alicja w krainie garów...

0

CIASTO KAKAOWE Z PATELNI - BEZ PIECZENIA!

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Kotlety schabowe z fenkułem i fasolką – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Śniadaniowa pasta słonecznikowa z suszonymi pomidorami i pietruszką

imie nazwisko Krakowgotuje
Kraków gotuje!

0

Tarta z musztardą klonową, figami, camembertem i orzechami włoskimi

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Placuszki z brokułów i fety

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Łosoś w marynacie z musztardy klonowej ze śliwkami

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Jabłecznik inny niż wszystkie

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Rolady schabowe z boczkiem i śliwkami

imie nazwisko figmara
figowe smaki

5

Tarta cytrynowa

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Sernik z mandarynkami

imie nazwisko figmara
figowe smaki