Porady kulinarne

Jaki jest sposób na łagodny smak pora?

Pokrojonego pora możemy sparzyć podobnie jak cebulę - ta operacja sprawi, że por będzie łagodniejszy i łatwiej trawiony. Pokrojonego pora przelewany wrzątkiem, odczekujemy 5 sekund po czym przelewamy zimną wodą, żeby zatrzymać proces parzenia, odcedzić i już.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

"Atlas Historii Świata"

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Jaglanka z sosem Tahini i granatem

imie nazwisko mapik2705
Świat Domowej Kuchni

0

"Insulinooporność w polskiej kuchni"

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

BEZGLUTENOWE CYNAMONOWE CHAŁKI

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Placuszki dyniowo jaglane

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Sernik ze śliwkami

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Biała kiełbasa pieczona z cebulą

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Pęczotto z kurkami

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Chowder z boczkiem i brukselką

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Cukinia faszerowana wołowiną i warzywami

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Pierogi z soczewicą

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Cantuccini

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!