Porady kulinarne

Jaki jest sposób na łagodny smak pora?

Pokrojonego pora możemy sparzyć podobnie jak cebulę - ta operacja sprawi, że por będzie łagodniejszy i łatwiej trawiony. Pokrojonego pora przelewany wrzątkiem, odczekujemy 5 sekund po czym przelewamy zimną wodą, żeby zatrzymać proces parzenia, odcedzić i już.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Pierogi z burakiem, gorgonzolą i włoskimi orzechami

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

0

Kaiserschmarrn – austriacki omlet cesarski

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Bananowe brownie z kajmakiem

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Prosta paella z kurczakiem i warzywami

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Babeczki czekoladowo-bananowe

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Gotowany sernik kajmakowy na spodzie orzechowo-kawowym

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

145 najlepszych przepisów świątecznych

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Ciasteczka czekoladowo-bananowe dla Mikołaja :)

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Domowa piernikowa granola

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Makowe babeczki z masłem orzechowym

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Sernik straciatella z truskawkami i borówkami, na zimno

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Lemoniada truskawkowa

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki