Porady kulinarne

Jaki jest sposób na łagodny smak pora?

Pokrojonego pora możemy sparzyć podobnie jak cebulę - ta operacja sprawi, że por będzie łagodniejszy i łatwiej trawiony. Pokrojonego pora przelewany wrzątkiem, odczekujemy 5 sekund po czym przelewamy zimną wodą, żeby zatrzymać proces parzenia, odcedzić i już.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Rogaliki z konfiturą grejpfrutową i orzechami

imie nazwisko Krokodyl
Pomarańcza i Imbir

0

Chlebek naan czy pita?

imie nazwisko Małgorzata
Codzienna kuchnia niecodzienna

0

Bananowe sushi

imie nazwisko śliwkawęgierkablog
śliwka węgierka

0

Pierogi parzone na kapuscie

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Ciabatta lub chleb z figami i nasionami dzikiego kopru włoskiego. Styczniowa Piekarnia

imie nazwisko Amber
Kuchennymi drzwiami

0

Ciabatta z orzechami włoskimi i rodzynkami

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

0

Sałatka z mung dal i zielonych szparagów

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

PIECZONY ROSTBEF NA CHRUPIĄCEJ GRZANCE Z WARZYWAMI

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Pikantne risotto z chorizo i czerwonym winem

imie nazwisko Agatajot
Kuchnia Agaty

0

Chińska zupa z wołowiny z makaronem | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Jedziemy w świat - czyli MASTERCHEFY WOŚP W NEWPORT

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

CYTRYNOWA SZARLOTKA Z SEREM

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko