Porady kulinarne

Jaki jest sposób na łagodny smak pora?

Pokrojonego pora możemy sparzyć podobnie jak cebulę - ta operacja sprawi, że por będzie łagodniejszy i łatwiej trawiony. Pokrojonego pora przelewany wrzątkiem, odczekujemy 5 sekund po czym przelewamy zimną wodą, żeby zatrzymać proces parzenia, odcedzić i już.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

"Słodka kuchnia roślinna - zdrowe desery, ciasta i słodycze bez nabiału" Ida Kulawik

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Herbatniki świąteczne z gryką

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Bananowe babeczki z czekoladą

imie nazwisko montka
cukierenka

0

Zupa krem z kalafiora z serem pleśniowym

imie nazwisko Camelki
To gotują Saudyjskie Wielbłądy

0

szwedzki budyń z kapusty - Kålpudding - kulinarny Eksperyment ...

imie nazwisko janiolka
Eksperyment sobotni

0

Domowy serek kanapkowy (z jogurtu)

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Lekkie placuszki łotewskie z jabłkami

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Makaron z kurczakiem w sosie szpinakowo – czosnkowym

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Pasta paprykowa Siostry Anastazji

imie nazwisko Kulinarne pyszności Molki
Kulinarne pyszności Molki

0

Wiejska kaszanka

imie nazwisko Kulinarne pyszności Molki
Kulinarne pyszności Molki

0

Ślimaczki z serem

imie nazwisko Kulinarne pyszności Molki
Kulinarne pyszności Molki

0

Dzień Babci i Dziadka

imie nazwisko Gosia17
Wędrówki po kuchni