Porady kulinarne

Jaki jest sposób na łagodny smak pora?

Pokrojonego pora możemy sparzyć podobnie jak cebulę - ta operacja sprawi, że por będzie łagodniejszy i łatwiej trawiony. Pokrojonego pora przelewany wrzątkiem, odczekujemy 5 sekund po czym przelewamy zimną wodą, żeby zatrzymać proces parzenia, odcedzić i już.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Pacakes cereal jak je łatwo i szybko zrobić?

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

Babeczki brownie z kremem i malinami

imie nazwisko Marcepanowa kuchnia
Marcepanowa kuchnia

0

Sałatka ze szpinakiem, pomidorami i musztardą francuską

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Ciasto kruche z masą budyniową i owocami

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Ciasto maślankowe z truskawkami i kruszonką

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Tort truskawkowy Fraisier z kremem bawarskim

imie nazwisko food²
Food Square

0

Owsianka z musem malinowym

imie nazwisko mapik2705
Świat Domowej Kuchni

0

Łaciate z brzoskwiniami wg Siostry Anastazji

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Sałatka bałkańska

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Młoda kapusta duszona z kiełbasą i pomidorami

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Szwedzkie bułeczki cynamonowe

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

CIASTO DROŻDŻOWE NA SUSZONYCH DROŻDŻACH Z TRUSKAWKAMI I KRUSZONKĄ

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko