Porady kulinarne

Jaki jest sposób na łagodny smak pora?

Pokrojonego pora możemy sparzyć podobnie jak cebulę - ta operacja sprawi, że por będzie łagodniejszy i łatwiej trawiony. Pokrojonego pora przelewany wrzątkiem, odczekujemy 5 sekund po czym przelewamy zimną wodą, żeby zatrzymać proces parzenia, odcedzić i już.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Sushi maki

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

0

Zdrowsze drożdżówki z truskawkami i kokosową kruszonką

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

"Po prostu pycha. Słodkie i słone przepisy" Joanna Małagowska

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Bób z Pangrattato i burratą

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

0

MINI PAVLOVA Z KREMEM CZEKOLADOWO-KAWOWYM

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Chłodnik z buraków i kalarepy

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

0

Kurczak Gong Bao

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

LODY WANILIOWE Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ I CIASTECZKAMI

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

najlepsze scones - super łatwe, ekspresowe bułeczki

imie nazwisko alicja w krainie garów
Alicja w krainie garów...

0

ZIELONA TARTA Z ŁOSOSIEM I SZPARAGAMI

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Bezglutenowe placuszki ze szparagami i wędzonym pstrągiem w sosie ziołowym

imie nazwisko Flymetothespoon
Flymetothespoon

0

Jak zbierać i suszyć kwiaty czarnego bzu ?

imie nazwisko napiecyku
napiecyku