Porady kulinarne

Jak długo kisić ogórki?

Po około 3 dniach mamy ogórki małosolne, a po 2-3 tygodniach ogórki kiszone. Jak odpowiada już nam stopień kwaśności ogórków, to przekładamy je do słoików i pasteryzujemy.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Brioszka dwukolorowa

imie nazwisko Bożena
Moje domowe kucharzenie

0

"(Nie)młodość" Natasza Socha

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Leśny mech

imie nazwisko Bożena
Moje domowe kucharzenie

0

Polewa czekoladowa

imie nazwisko Ciastkożercy
Ciastkożercy

0

Muffinki serowe z cukinią

imie nazwisko Tyna
In cooking we trust

0

Tarta z łososiem i porem

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

GEMISTA

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Wrapy z kurczaka z chrupiącymi warzywami

imie nazwisko Asik
Moja kraina smaków

0

Kotlet schabowy

imie nazwisko Bożena
Moje domowe kucharzenie

0

Piec do pizzy - najważniejsze wyposażenie pizzerii

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Slodka granita z bazylii i prosecco

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Daleko od morza Agnieszka Gładzik

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście