Porady kulinarne

Jak długo kisić ogórki?

Po około 3 dniach mamy ogórki małosolne, a po 2-3 tygodniach ogórki kiszone. Jak odpowiada już nam stopień kwaśności ogórków, to przekładamy je do słoików i pasteryzujemy.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Zbiór najlepszych przepisów na wielkanocne wypieki

imie nazwisko waniliowa chmurka
Waniliowa Chmurka

0

Sałatka ziemniaczana z jajkami i chrzanem

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Sałatka meksykańska

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Chlebek bananowy

imie nazwisko Ciastkożercy
Ciastkożercy

0

"Zostawić ślad" Iwona Wilmowska

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

"Skandal" Katarzyna Nowakowska

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Sałatka z selera i czarnej soczewicy

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Carbonara z wędzoną makrelą – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

DALGONA COFFEE - KAWA PO KOREAŃSKU - najpopularniejsza kawa w sieci!

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Bezglutenowa babka piaskowa

imie nazwisko waniliowa chmurka
Waniliowa Chmurka

0

Torcik mus truskawkowy

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Jajeczka z wydmuszki na czekoladowej stopce

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com