Porady kulinarne

Jak długo kisić ogórki?

Po około 3 dniach mamy ogórki małosolne, a po 2-3 tygodniach ogórki kiszone. Jak odpowiada już nam stopień kwaśności ogórków, to przekładamy je do słoików i pasteryzujemy.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Owocowy klasyk

imie nazwisko Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0

Makaroniki z kremem porzeczkowym

imie nazwisko Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0

Kwiaty z papieru jadalnego

imie nazwisko Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0

Tort komunijny

imie nazwisko Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0

Tort komunijny

imie nazwisko Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0

Kwiaty z papieru jadalnego

imie nazwisko Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0

Makaroniki z lemon curd

imie nazwisko Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0

Klasyka z oreo

imie nazwisko Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0

Sushi maki

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

0

Zdrowsze drożdżówki z truskawkami i kokosową kruszonką

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

"Po prostu pycha. Słodkie i słone przepisy" Joanna Małagowska

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Bób z Pangrattato i burratą

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu