Porady kulinarne

Jak długo kisić ogórki?

Po około 3 dniach mamy ogórki małosolne, a po 2-3 tygodniach ogórki kiszone. Jak odpowiada już nam stopień kwaśności ogórków, to przekładamy je do słoików i pasteryzujemy.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Botwinka z pieczonymi burakami

imie nazwisko Agatajot
Kuchnia Agaty

0

Jagody z mrożonymi bananami

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

Chlebek cukiniowy ze szparagami

imie nazwisko Kasia
Pełny talerz

0

Placuszki z ciecierzycy z pieczarkami

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Lody mango

imie nazwisko Sprawdzona Kuchnia
Sprawdzona Kuchnia

0

Jagodzianki Gucci

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

0

Placuszki waniliowe na kefirze

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

TARTA Z PIETRUSZKOWYM PESTO I PIECZONYMI, MŁODYMI WARZYWAMI

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Dorsz ze szparagami w sosie śmietanowym

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

BOTWINKA MOJEJ MAMY

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Ciasto szpinakowe z musem truskawkowym

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Risotto z czarnym czosnkiem

imie nazwisko food²
Food Square