Białą część pora kroimy, a następnie sparzamy wrzątkiem.
Porady kulinarne
Przepisy, których może dotyczyć porada

0
Wigilijna zupa grzybowa
Kardamonowy
Kardamonovy

0
Jak zrobić marokańską przyprawę ras el hanout? – U stóp Benbulbena
Dagmara
U stóp Benbulbena

0
Łosoś pod brzoskwiniową kołderką
Beti
kruche babeczki

0
MINI PAVLOVA - kuchnia australijska
Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0
Orzechowiec
Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0
Karp po żydowsku z żurawiną i orzechami
Kujawski
Inspiracje z Kujawskim

0
Sałatka meksykańska z kurczakiem i awokado
Kujawski
Inspiracje z Kujawskim

0
Pomidory nadziewane tuńczykiem
Kujawski
Inspiracje z Kujawskim

0
Śledzie po japońsku z suszonymi pomidorami
Kujawski
Inspiracje z Kujawskim

0
Siemieniotka z ziołowymi grzankami
Kujawski
Inspiracje z Kujawskim

0
Kapusta z grzybami
Kujawski
Inspiracje z Kujawskim

0
Cytrynowe śledzie w oleju lnianym z cebulką
Kujawski
Inspiracje z Kujawskim