Ciastka, to takie nasze a'la Pieguski. Kruche, maślane z kawałkami czekolady. Pyszne do kawy, czy herbaty. Przygotowuje się je błyskawicznie, równie błyskawicznie zjada ;)
Puszysty, delikatny, lekko wilgotny biszkopt, suto skąpany w czekoladowej masie, obtoczony w wiórkach kokosowych. Pychota! Jeden gryz i znów można poczuć się dzieckiem:)
W sporej misce wymieszałam wszystkie suche składniki. W drugiej misce wymieszałam dokładnie mleko z jajkami i dolałam do suchych składników. Wymieszałam i dodałam roztopionego i przestudzonego masła - wymieszałam. Na koniec dodałam masę bananową i groszki czekoladowe...
Zamiast pater zastawionych ciastem marzymy o deserze na jeden kęs, słodkości o orzeźwiającym smaku, słodkiej przekąsce, która obudzi nasz apetyt na “więcej”. Przychodzimy z pomocą! Szanowni Państwo, przedstawiamy tartaletki limonkowe z białą czekoladą.