Pasta z ciecierzycy

Pasta z ciecierzycy
Zdjęcie - Pasta z ciecierzycy - Przepisy kulinarne ze zdjęciami
  • Wynik: 10
  • Czas przygotowania: 10minuty
  • Czas gotowania: -minuty

Kolejna pasta do chleba pochodzi z Jadłonomii po polsku. W oryginale ogórki są wkrojone do pasty, ja jednak zdecydowałam się tego nie robić, tylko położyć  ogórki na kanapkę. Pasta jest bardzo smaczna, oczywiście błyskawiczna do zrobienia bo używamy ciecierzycy z puszki i napewno szybko zniknie. Bardzo polecam:)

Składniki Instrukcje

Ciecierzycę odcedzić, przełożyć do wysokiego naczynia. Dodać resztę składników z wyjątkiem cebuli i ogórków kiszonych. Zmiksować na gładko. Dodać cebulę pokrojoną w kostkę i jeszcze chwilę blendować. Przyprawić do smaku.

Smacznego:)

Zdjęcie - Pasta z ciecierzycy - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Kategorie przepisów