Od pewnego już czasu do ciasta drożdżowego dodaję maślankę. Jest to gwarancja, że ciasto będzie odpowiednio wilgotne i długo pozostanie świeże
Porady kulinarne
Przepisy, których może dotyczyć porada

0
Miękkie pierniczki
Posmakujto!
Posmakujto!

0
Cupcakes gotowane na parze
mojacalabria
www.mojacalabria.com

0
Łosoś pod brzoskwiniową kołderką
Beti
kruche babeczki

0
Koktajl piernikowy z płatkami owsianymi
AZgotuj!
AZgotuj

0
MINI PAVLOVA - kuchnia australijska
Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0
Świąteczna bagietka
Tosia
Smakowity chleb

0
Orzechowiec
Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0
Karp po żydowsku z żurawiną i orzechami
Kujawski
Inspiracje z Kujawskim

0
Sałatka meksykańska z kurczakiem i awokado
Kujawski
Inspiracje z Kujawskim

0
Pomidory nadziewane tuńczykiem
Kujawski
Inspiracje z Kujawskim

0
Śledzie po japońsku z suszonymi pomidorami
Kujawski
Inspiracje z Kujawskim

0
Siemieniotka z ziołowymi grzankami
Kujawski
Inspiracje z Kujawskim