Porady kulinarne

Pomarańcza - jak ja filetować?

Nożem odcinamy końcówki pomarańczy i stawiamy ją na blacie. Odcinamy na około skórkę razem z białą częścią owocu (albedo). Nacinamy pomiędzy błonkami segmenty pomarańczy, uzyskując zgrabne filety bez skórki.



Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Pulpety wieprzowe gotowane w ajvarze

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Delizie di pasione

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Kruche ciasto z rabarbarem i bezą

imie nazwisko Sprawdzona Kuchnia
Sprawdzona Kuchnia

0

Ekspresowa kasza bulgur z quinoa od Natur Compagnie

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

"Blondynka na Hawajach" Beata Pawlikowska

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

"Kolacja z Tiffanym" Agnieszka Lingas - Łoniewska

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Ciasto orzech w czekoladzie

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

0

Szparagi w panierce

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

PARÓWKI W CHRUPIĄCYM CIEŚCIE

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Fit wafle daktylowo śliwkowe

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Podwójne schabowe wg Magdy Gessler

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Cukinia faszerowana mięsem mielonym

imie nazwisko Asik
Moja kraina smaków