Porady kulinarne

Pomarańcza - jak ja filetować?

Nożem odcinamy końcówki pomarańczy i stawiamy ją na blacie. Odcinamy na około skórkę razem z białą częścią owocu (albedo). Nacinamy pomiędzy błonkami segmenty pomarańczy, uzyskując zgrabne filety bez skórki.



Przepisy, których może dotyczyć porada

0

"Farciara" Dorota Wachnicka - recenzja

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Sernik Rafaello

imie nazwisko mapik27
Świat Ciasta

0

Puszyste bułki z ziemniakami - lipcowa piekarnia

imie nazwisko Stare Gary
Stare Gary

0

Bułki z ziemniakami w lipcowej Piekarni!

imie nazwisko Amber
Kuchennymi drzwiami

0

Puszyste bułeczki z ziemniakami

imie nazwisko Bożena
Moje domowe kucharzenie

0

Domowy dżem z wiśni i dżem z czarnych porzeczek

imie nazwisko Krokodyl
Pomarańcza i Imbir

0

Sałatka z mozzarellą, pomidorem i olejem lnianym

imie nazwisko Patrycja
Simply Food

0

Ogórki w zalewie z miodem

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Deser jagodowy bez pieczenia (Ягідний торт без випічки)

imie nazwisko śliwkawęgierkablog
śliwka węgierka

0

#PodłączSię

imie nazwisko food²
Food Square

0

Mini serniczki z truskawkami

imie nazwisko food²
Food Square

0

SERNIK Z PIANKĄ I BRZOSKWINIAMI

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko