Porady kulinarne

Wrapsy - czego użyć jako nadzienia?

  • wędlinę /grillowane/pieczone/gotowane mięso : kurczaka, indyka, wieprzowinę, wołowinę
  • tuńczyka z puszki/jajko na twardo/wędzonego łososia/paluszki surimi/ grillowane krewetki
  • marchewkę/paprykę/ogórka kiszonego/ogórka surowego/selera naciowego
  • ulubioną sałatę np. rzymską, lodową, masłową, rukolę, roszponkę
  • kiełki np. lucerny, rzodkiewki, brokuła
  • papryczkę chilli/suszone pomidory/marynowane pieczarki/korniszony/oliwki/kapary/marynowaną paprykę
  • ulubiony gęsty sos/pesto

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Sałatka w koszyczkach z ciasta francuskiego

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Sos z papryki z tunczykiem - zdrowe jedzenia

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Szafranowe naleśniki z dżemem jagodowym zapiekane w waniliowym sosie beszamelowym

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

"Stażystka" Alicja Sinicka

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Stew z wieprzowiny z fenkułem i batatami – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Kopytka ze szpinakiem

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

Bananowiec bez pieczenia

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

nalewka MIODOWA i KORZENNA | ODPICUJ SWOJE ALKO

imie nazwisko Robert_DPZ
Dom Pachnący Żywicą

0

Krem z jabłek i brukselki

imie nazwisko wiosenka27
Eksplozja smaku

0

Ciasto nie tylko lukrem malowane, czyli jak ciekawie ozdobić tort?

imie nazwisko kolorowo-torcikowo
kolorowo-torcikowo

0

Karnawałowe sakiewki z jabłkami

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

SFENJ - MAROKAŃSKIE, DROŻDŻOWE OPONKI

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko