Porady kulinarne

Wrapsy - czego użyć jako nadzienia?

  • wędlinę /grillowane/pieczone/gotowane mięso : kurczaka, indyka, wieprzowinę, wołowinę
  • tuńczyka z puszki/jajko na twardo/wędzonego łososia/paluszki surimi/ grillowane krewetki
  • marchewkę/paprykę/ogórka kiszonego/ogórka surowego/selera naciowego
  • ulubioną sałatę np. rzymską, lodową, masłową, rukolę, roszponkę
  • kiełki np. lucerny, rzodkiewki, brokuła
  • papryczkę chilli/suszone pomidory/marynowane pieczarki/korniszony/oliwki/kapary/marynowaną paprykę
  • ulubiony gęsty sos/pesto

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Bułeczki z owsianką

imie nazwisko Bożena
Moje domowe kucharzenie

0

Korzenne ciasto marchewkowe

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Churros

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Pączki serowe

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Sernik wiśniowy

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Szarlotka na Walentynki

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Pączki na tłusty czwartek

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Kanapki na dzień św. Patryka

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Życzenia na Wielkanoc

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Szparagi z makaronem

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Zupa krem ze szparagów z szafranem

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Frittata ze szparagami

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy