Porady kulinarne

Wrapsy - czego użyć jako nadzienia?

  • wędlinę /grillowane/pieczone/gotowane mięso : kurczaka, indyka, wieprzowinę, wołowinę
  • tuńczyka z puszki/jajko na twardo/wędzonego łososia/paluszki surimi/ grillowane krewetki
  • marchewkę/paprykę/ogórka kiszonego/ogórka surowego/selera naciowego
  • ulubioną sałatę np. rzymską, lodową, masłową, rukolę, roszponkę
  • kiełki np. lucerny, rzodkiewki, brokuła
  • papryczkę chilli/suszone pomidory/marynowane pieczarki/korniszony/oliwki/kapary/marynowaną paprykę
  • ulubiony gęsty sos/pesto

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

SERNIK Z MUSEM Z OWOCÓW LEŚNYCH

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Wesołych Świąt | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Herbata z lipy z miodem

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

JAJA NA 3 SPOSOBY

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Ciasto metrowiec

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

0

Włoski rosół z kluseczkami „Straciatella”

imie nazwisko Agatajot
Kuchnia Agaty

0

Zaproszenie do styczniowej Piekarni!

imie nazwisko Amber
Kuchennymi drzwiami

0

Bułeczki brioche

imie nazwisko Ciastkożercy
Ciastkożercy

0

babeczki bananowe

imie nazwisko Ciastkożercy
Ciastkożercy

0

DROŻDŻÓWKI Z MASĄ MAKOWĄ + NAJLEPSZA DOMOWA MASA MAKOWA

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Świąteczny bigos + film - Jak zrobić - Smakowite Dania

imie nazwisko Madzia111
Smakowite Dania

0

MINI TARTY

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko