Porady kulinarne

Wrapsy - czego użyć jako nadzienia?

  • wędlinę /grillowane/pieczone/gotowane mięso : kurczaka, indyka, wieprzowinę, wołowinę
  • tuńczyka z puszki/jajko na twardo/wędzonego łososia/paluszki surimi/ grillowane krewetki
  • marchewkę/paprykę/ogórka kiszonego/ogórka surowego/selera naciowego
  • ulubioną sałatę np. rzymską, lodową, masłową, rukolę, roszponkę
  • kiełki np. lucerny, rzodkiewki, brokuła
  • papryczkę chilli/suszone pomidory/marynowane pieczarki/korniszony/oliwki/kapary/marynowaną paprykę
  • ulubiony gęsty sos/pesto

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Panierowany kabaczek w ziołach prowansalskich z dipem jogurtowym

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

Ciasto pastelowe z serka homogenizowanego

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Cebula smażona w cieście naleśnikowym

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Sałatka ziemniaczana z ogórkami i rzodkiewkami

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

TARTA FILO Z RICOTTĄ, SZPINAKIEM I "BURRATĄ" NADZIEWANĄ ŁOSOSIEM

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Ciasto bez pieczenia z owocami

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Brzoskwiniowa herbata mrożona

imie nazwisko food²
Food Square

0

"Szlam" Andrzej Mathiasz

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Schab po bałkańsku

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Ciasto z truskawkami i lekką budyniową pianką

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Czekoladowiec z malinami i oreo

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

0

jak zrobić PIWO DOMOWE, czyli warzę z BREWKITU

imie nazwisko Robert_DPZ
Dom Pachnący Żywicą