Porady kulinarne

Wrapsy - czego użyć jako nadzienia?

  • wędlinę /grillowane/pieczone/gotowane mięso : kurczaka, indyka, wieprzowinę, wołowinę
  • tuńczyka z puszki/jajko na twardo/wędzonego łososia/paluszki surimi/ grillowane krewetki
  • marchewkę/paprykę/ogórka kiszonego/ogórka surowego/selera naciowego
  • ulubioną sałatę np. rzymską, lodową, masłową, rukolę, roszponkę
  • kiełki np. lucerny, rzodkiewki, brokuła
  • papryczkę chilli/suszone pomidory/marynowane pieczarki/korniszony/oliwki/kapary/marynowaną paprykę
  • ulubiony gęsty sos/pesto

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Budyń jaglano-morelowy

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Napój imbirowy z miodem, cytryną i kurkumą

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Tarta z musztardą klonową, figami, camembertem i orzechami włoskimi

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Placuszki z brokułów i fety

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Łosoś w marynacie z musztardy klonowej ze śliwkami

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Owsianka z wiórkami kokosowymi i węgierkami

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Krakersy z dżemem cebulowym

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Bakłażan Bourguignon

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Tymiankowe placuszki z gruszką

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Drożdżówki z jabłkami, kruszonką i cytrynowym lukrem

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Jabłecznik inny niż wszystkie

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Rolady schabowe z boczkiem i śliwkami

imie nazwisko figmara
figowe smaki