Porady kulinarne

Chlebek turecki - jak go formować?

Z ciasta oddzielić 1/4 część i uformować cienki wałek o owalu lub średnicy naczynia lub formy do pieczenia. Pozostałe ciasto podzielić na 12 lub 16 kawałków i uformować małe kulki. Wałek ciasta ułożyć na obrzeżu nasmarowanego oliwą naczynia, a środek wypełnić kulkami, starannie wciskając.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Skagnerora – szwedzka sałatka krewetkowa

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Ciasto „Leniwiec”

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Serowe klopsiki z indyka w sosie pomidorowym – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

BEZGLUTENOWE TIRAMISU

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

wymrażany BIMBER z BANANÓW 2 aktualizacja

imie nazwisko Robert_DPZ
Dom Pachnący Żywicą

0

Tarta migdałowa

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Ciasteczka z pistacjami

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Malinowa chmurka z mrożonymi malinami

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Pyszne kotlety ziemniaczane z curry i marchewką

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Błyskawiczny murzynek + film - Jak zrobić - Smakowite Dania

imie nazwisko Madzia111
Smakowite Dania

0

Burgery z łososiem

imie nazwisko wiosenka27
Eksplozja smaku

0

Churros - chrusciki karnawalowa przyjemnosc

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com