Porady kulinarne

Szarlotka - jaki gatunek jabłek?

Choć robiłam szarlotkę już z wieloma gatunkami, to wiem na pewno, że najlepsze jest odmiana “szarej renety”. Jabłka, które nie tylko musicie przysmażać, ale wręcz surowe zalecam dodawać do tego ciasta, wówczas wiem, że szarlotka zawsze będzie doskonała i zawsze będzie wyśmienicie smakować.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

"Szlam" Andrzej Mathiasz

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Schab po bałkańsku

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Ciasto z truskawkami i lekką budyniową pianką

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Czekoladowiec z malinami i oreo

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

0

jak zrobić PIWO DOMOWE, czyli warzę z BREWKITU

imie nazwisko Robert_DPZ
Dom Pachnący Żywicą

0

Wegańskie muffinki z jagodami i białą porzeczką

imie nazwisko Krakowgotuje
Kraków gotuje!

0

Zapiexy z kurkami

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

0

Sernik na zimno z truskawkami

imie nazwisko Krakowgotuje
Kraków gotuje!

0

"Dublerka"

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Fasolka szparagowa zapiekana z curry, bułką tartą i mozzarellą

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Fesenjan z bakłażana w sosie z orzechów włoskich i granatów w sosie z granatów i orzechów

imie nazwisko food²
Food Square

0

Sernik Jagodowa Fantazja

imie nazwisko mapik27
Świat Ciasta