Porady kulinarne

Szarlotka - jaki gatunek jabłek?

Choć robiłam szarlotkę już z wieloma gatunkami, to wiem na pewno, że najlepsze jest odmiana “szarej renety”. Jabłka, które nie tylko musicie przysmażać, ale wręcz surowe zalecam dodawać do tego ciasta, wówczas wiem, że szarlotka zawsze będzie doskonała i zawsze będzie wyśmienicie smakować.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Miękkie pierniczki

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Cupcakes gotowane na parze

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Łosoś pod brzoskwiniową kołderką

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Koktajl piernikowy z płatkami owsianymi

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

MINI PAVLOVA - kuchnia australijska

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Świąteczna bagietka

imie nazwisko Tosia
Smakowity chleb

0

Orzechowiec

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Karp po żydowsku z żurawiną i orzechami

imie nazwisko Kujawski
Inspiracje z Kujawskim

0

Sałatka meksykańska z kurczakiem i awokado

imie nazwisko Kujawski
Inspiracje z Kujawskim

0

Pomidory nadziewane tuńczykiem

imie nazwisko Kujawski
Inspiracje z Kujawskim

0

Śledzie po japońsku z suszonymi pomidorami

imie nazwisko Kujawski
Inspiracje z Kujawskim

0

Siemieniotka z ziołowymi grzankami

imie nazwisko Kujawski
Inspiracje z Kujawskim