Porady kulinarne

Szarlotka - jaki gatunek jabłek?

Choć robiłam szarlotkę już z wieloma gatunkami, to wiem na pewno, że najlepsze jest odmiana “szarej renety”. Jabłka, które nie tylko musicie przysmażać, ale wręcz surowe zalecam dodawać do tego ciasta, wówczas wiem, że szarlotka zawsze będzie doskonała i zawsze będzie wyśmienicie smakować.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Oponki serowe

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

"Bezlitosna siła. Saturn" Agnieszka Lingas - Łoniewska

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Szafranowe naleśniki z dżemem jagodowym zapiekane w waniliowym sosie beszamelowym

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Stew z wieprzowiny z fenkułem i batatami – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

SFENJ - MAROKAŃSKIE, DROŻDŻOWE OPONKI

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Włoskie wspomnienia VI: Grottammare – uzdrowisko rozsławione przez Ferenca Liszta – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Curry z zielonej soczewicy, marchwi, pasternaku ze szpinakiem

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Jaglane drożdżówki z serem

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Serowe klopsiki z indyka w sosie pomidorowym – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

BEZGLUTENOWE TIRAMISU

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Błyskawiczny murzynek + film - Jak zrobić - Smakowite Dania

imie nazwisko Madzia111
Smakowite Dania

0

Burgery z łososiem

imie nazwisko wiosenka27
Eksplozja smaku