Porady kulinarne

Szarlotka - jaki gatunek jabłek?

Choć robiłam szarlotkę już z wieloma gatunkami, to wiem na pewno, że najlepsze jest odmiana “szarej renety”. Jabłka, które nie tylko musicie przysmażać, ale wręcz surowe zalecam dodawać do tego ciasta, wówczas wiem, że szarlotka zawsze będzie doskonała i zawsze będzie wyśmienicie smakować.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Slodka granita z bazylii i prosecco

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Daleko od morza Agnieszka Gładzik

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Placki jogurtowe z owocami

imie nazwisko Iwona
Smakowity blog kulinarny

0

Ser typu włoskiego zapiekany w sosie pomidorowym

imie nazwisko Krakowgotuje
Kraków gotuje!

0

Muffinki z owocami sezonowymi

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

0

Ciasto marchewkowe z borówkami

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

0

Śniadanie na balkonie

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

0

IDEALNE NALEŚNIKI BEZGLUTENOWE

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Sałatka z selera

imie nazwisko Gosia17
Wędrówki po kuchni

0

Cukinia faszerowana mięsem z kurczaka, papryką i komosą ryżową

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Obiad o zapachu Parmy. Makaron z szynką parmeńską i orzechami włoskimi

imie nazwisko Krakowgotuje
Kraków gotuje!

0

Śmietankowe ciasto ze śliwkami

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake