Porady kulinarne

Szarlotka - jaki gatunek jabłek?

Choć robiłam szarlotkę już z wieloma gatunkami, to wiem na pewno, że najlepsze jest odmiana “szarej renety”. Jabłka, które nie tylko musicie przysmażać, ale wręcz surowe zalecam dodawać do tego ciasta, wówczas wiem, że szarlotka zawsze będzie doskonała i zawsze będzie wyśmienicie smakować.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Dakgalbi - koreański kurczak stir-fry

imie nazwisko Tyna
In cooking we trust

0

Porcelanowy prezent do kuchni. Pomysły i inspiracje

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Zupa krem z kalafiora i czosnku

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

Torcik dyniowy z kremem mascarpone

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Ciasteczka " sachara"

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

ARABSKA ZUPA Z DYNI, ZIEMNIAKÓW I CIECIERZYCY

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

cytrynowo-jogurtowe

imie nazwisko montka
cukierenka

0

Naleśniki cynamonowe z serkiem i karmelizowanymi jabłkami

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Ciasto W-Z

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Drożdżówki „grzebyki” z jabłkami

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Moja nowa książka "Wegańskie smarowidła na domowym pieczywie" i przepis na zdrową nutellę

imie nazwisko Iwona
Smakowity blog kulinarny

0

PULLED PORK Z DYNIĄ Z WOLNOWARU. PAŹDZIERNIKOWE SLOW COOKING.

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne