Porady kulinarne

Szarlotka - jaki gatunek jabłek?

Choć robiłam szarlotkę już z wieloma gatunkami, to wiem na pewno, że najlepsze jest odmiana “szarej renety”. Jabłka, które nie tylko musicie przysmażać, ale wręcz surowe zalecam dodawać do tego ciasta, wówczas wiem, że szarlotka zawsze będzie doskonała i zawsze będzie wyśmienicie smakować.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Prosty omlet ze szparagami, łososiem i serem feta

imie nazwisko Flymetothespoon
Flymetothespoon

0

Gulasz warzywny z kluseczkami serowymi | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

"Inkub" Artur Urbanowicz

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Owsiane ciastka dyniowe

imie nazwisko Joasia R.
Gotuj Się Kto Może

0

Rogaliki z twarogiem

imie nazwisko Bożena
Moje domowe kucharzenie

0

Rolada z udźca indyka i białe szparagi w sosie holenderskim. Lubię maj!

imie nazwisko Amber
Kuchennymi drzwiami

0

DROŻDŻOWE OPONKI

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Koktajl ze szpinakiem, pomarańczą i miętą

imie nazwisko Joasia R.
Gotuj Się Kto Może

0

Makowa pokusa

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Wiosenne soki świeżowyciskane i test wolnoobrotowej wyciskarki Hurom

imie nazwisko Flymetothespoon
Flymetothespoon

0

Gnocchi zapiekane z sosem puttanesca | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Sałatka z awokado i ziemniaków z jajkiem sadzonym

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu