Porady kulinarne

Szarlotka - jaki gatunek jabłek?

Choć robiłam szarlotkę już z wieloma gatunkami, to wiem na pewno, że najlepsze jest odmiana “szarej renety”. Jabłka, które nie tylko musicie przysmażać, ale wręcz surowe zalecam dodawać do tego ciasta, wówczas wiem, że szarlotka zawsze będzie doskonała i zawsze będzie wyśmienicie smakować.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Cytrynowa szarlotka z bezową pianką

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

0

Dyniowe placuszki

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Czekoladowa babka na zakwasie

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

0

Czarny ryż z kurczakiem i mango

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

BEZGLUTENOWE RAFAELLO

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

ŁACIATEK ZE ŚLIWKAMI - pyszne ciasto ucierane!

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Dyniowe orzotto – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Krem z pora z grzankami i serem pleśniowym

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Klopsiki z tuńczyka dla dzieci – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Ciastka z jabłkami – Chausson aux pommes

imie nazwisko Ciastkożercy
Ciastkożercy

0

"Sitwa" Paulina Świst

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Domowe Hot Dogi

imie nazwisko Beti
kruche babeczki