Porady kulinarne

Szarlotka - jaki gatunek jabłek?

Choć robiłam szarlotkę już z wieloma gatunkami, to wiem na pewno, że najlepsze jest odmiana “szarej renety”. Jabłka, które nie tylko musicie przysmażać, ale wręcz surowe zalecam dodawać do tego ciasta, wówczas wiem, że szarlotka zawsze będzie doskonała i zawsze będzie wyśmienicie smakować.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Omlet z serem pleśniowym i ciecierzycą

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Delizie di pasione

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Kruche ciasto z rabarbarem i bezą

imie nazwisko Sprawdzona Kuchnia
Sprawdzona Kuchnia

0

Ekspresowa kasza bulgur z quinoa od Natur Compagnie

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

Szparagi w panierce

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

PARÓWKI W CHRUPIĄCYM CIEŚCIE

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Fit wafle daktylowo śliwkowe

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Podwójne schabowe wg Magdy Gessler

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Cukinia faszerowana mięsem mielonym

imie nazwisko Asik
Moja kraina smaków

0

JAK ZROBIĆ OLEJ CBD

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Sałatka z młodego szpinaku, ananasa i kukurydzy

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Tortilla Kebab z czerwoną kapustą

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu