Porady kulinarne

Szarlotka - jaki gatunek jabłek?

Choć robiłam szarlotkę już z wieloma gatunkami, to wiem na pewno, że najlepsze jest odmiana “szarej renety”. Jabłka, które nie tylko musicie przysmażać, ale wręcz surowe zalecam dodawać do tego ciasta, wówczas wiem, że szarlotka zawsze będzie doskonała i zawsze będzie wyśmienicie smakować.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Zimowa zupa z jarmużem i fasolą

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

Kurczak z fasolą i pomidorami - danie jednogarnkowe

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

0

KURS CUKIERNICZY - STYCZEŃ 2019

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Herbata z lipy z miodem

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

JAJA NA 3 SPOSOBY

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Ciasto metrowiec

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

0

Włoski rosół z kluseczkami „Straciatella”

imie nazwisko Agatajot
Kuchnia Agaty

0

książki dla nastolatków - Eksperyment Sobotni: wyjątkowe przepisy, ...

imie nazwisko janiolka
Eksperyment sobotni

0

Zaproszenie do styczniowej Piekarni!

imie nazwisko Amber
Kuchennymi drzwiami

0

Bułeczki brioche

imie nazwisko Ciastkożercy
Ciastkożercy

0

babeczki bananowe

imie nazwisko Ciastkożercy
Ciastkożercy

0

DROŻDŻÓWKI Z MASĄ MAKOWĄ + NAJLEPSZA DOMOWA MASA MAKOWA

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko