Porady kulinarne

Szarlotka - jaki gatunek jabłek?

Choć robiłam szarlotkę już z wieloma gatunkami, to wiem na pewno, że najlepsze jest odmiana “szarej renety”. Jabłka, które nie tylko musicie przysmażać, ale wręcz surowe zalecam dodawać do tego ciasta, wówczas wiem, że szarlotka zawsze będzie doskonała i zawsze będzie wyśmienicie smakować.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Pasztet z fasoli i żurawiny

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Pasta jajeczna z awokado i czosnkiem niedźwiedzim

imie nazwisko Gosia17
Wędrówki po kuchni

0

Przepisy Joli Od śniadania do kolacji

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Gnocchci z pesto z rukoli i natki pietruszki

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Ciasto delicja z jabłkami i serem

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

0

Babka z kremem cytrynowym

imie nazwisko Agatajot
Kuchnia Agaty

0

Dhal z dynią i zieloną soczewicą | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

BEZGLUTENOWE BROWNIE Z O'S

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Pie z kurczakiem, puddingiem i pieczarkami | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Falafel, Pita i Harrisa. Arabska kanapka numer dwa!

imie nazwisko Amber
Kuchennymi drzwiami

0

"Zakręty losu 2. Braterstwo krwi" Agnieszka Lingas - Łoniewska - recenzja

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Przeprowadzka

imie nazwisko Abbra
Moje Kucharzenie