Jeśli tłuszcz się nie pieni, oznacza to, że należy go bardziej podgrzać, jeśli natomiast racuch robi się od razu mocno brązowy, należy zmniejszyć temperaturę tłuszczu.
Porady kulinarne
Przepisy, których może dotyczyć porada

0
Pomidorowa z tortellini
Kardamonowy
Kardamonovy

0
Pieczeń z indyka -Recenzja garnka próżniowego Happycall Vacuum Pot
napiecyku
napiecyku

0
Torcik marchewkowy z kremem z mango
Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

0
Jajko pieczone w bułce
Posmakujto!
Posmakujto!

0
Zapiekanka warzywna z fasolą pod parmezanowymi grzankami | U stóp Benbulbena
Dagmara
U stóp Benbulbena

0
Tort agrestowy z biszkoptem matcha
Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0
Deser z musem z czekolady rubinowej
Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0
Tort z motylkami
Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0
Desery na słodki stół
Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0
Tort z motywem misia
Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0
Tort paleta barw
Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0
Izraelskie ciastka z tahini
Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka