Porady kulinarne

Przyprawa Cayun - jaki skład?

Przyprawa ”Cajun” to mieszanka przyprawowa pochodzenia francuskiego, słynna w kuchni kreolskiej, składająca się z: pieprzu czarnego, nasion kminu, nasion gorczycy białej, papryki, pieprzu kajeńskiego, oregano, tymianku, soli. Doskonała do potraw mięsnych, steków rybnych, kurczaka i owoców morza.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Sałatka z gotowanego kurczaka, pora i rodzynek

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

"Kochaj coraz mocniej" Ilona Gołębiewska

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Cukinia faszerowana mięsem mielonym

imie nazwisko Asik
Moja kraina smaków

0

JAK ZROBIĆ OLEJ CBD

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Sałatka z młodego szpinaku, ananasa i kukurydzy

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Tortilla Kebab z czerwoną kapustą

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Ciasto z piankami marshmallow, truskawkami i galaretką – bez pieczenia

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Czekoladowy budyń z polenty

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Pudding z tofu (bez cukru)

imie nazwisko Tyna
In cooking we trust

0

Opowieści do poduszki - na wsi

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Pieczone ziemniaki jak z ogniska

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Szparagowe bułeczki

imie nazwisko Tosia
Smakowity chleb