Porady kulinarne

Przyprawa Cayun - jaki skład?

Przyprawa ”Cajun” to mieszanka przyprawowa pochodzenia francuskiego, słynna w kuchni kreolskiej, składająca się z: pieprzu czarnego, nasion kminu, nasion gorczycy białej, papryki, pieprzu kajeńskiego, oregano, tymianku, soli. Doskonała do potraw mięsnych, steków rybnych, kurczaka i owoców morza.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Zupa tajska z kurczakiem i warzywami

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Kaczka z purée z kalafiora i kaszą bulgur

imie nazwisko food²
Food Square

0

Ciasto ucierane ze śliwkami i bezą

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Barszcz czerwony z ziemniakmi

imie nazwisko Bożena
Moje domowe kucharzenie

0

Czekoladowe ciasteczka ze śliwkami - fit

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Placki z cukinii i marchewki z sosem jogurtowo-ziołowym

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Kurczak z brokułem, marchewką i fasolką szparagową w kremowym sosie

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Ciasto kruche z jagodami i kruszonką

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Tarta z łososiem i porem

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Makaron noodle z warzywami

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Pieczona dorada

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Lemoniada arbuzowa

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!