Porady kulinarne

Chinkali - jak je jeść?

Bierzemy w palce, za „ogonek”. A ponieważ w środku w czasie gotowania powstał naturalny sos z mięsa, trzeba ostrożnie nadgryźć brzeg i wyssać cały ten sok (a przy okazji nie oblać się nim :p). Następnie zjadamy chinkali, zostawiając jednak ogonek na talerzu.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Kotlety mielone z serem cheddar

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Risotto z dynią i z parmezanem

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

Pałeczki kurczaka w kapuście kiszonej

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Naleśniki zapiekane z łososiem, szpinakiem, fetą i suszonymi pomidorami

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Chleb na drożdżach -szybki i łatwy

imie nazwisko Bożena
Moje domowe kucharzenie

0

Tarta z musztardą klonową, figami, camembertem i orzechami włoskimi

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Placuszki z brokułów i fety

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Łosoś w marynacie z musztardy klonowej ze śliwkami

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Owsianka z wiórkami kokosowymi i węgierkami

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Krakersy z dżemem cebulowym

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Bakłażan Bourguignon

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Jabłecznik inny niż wszystkie

imie nazwisko figmara
figowe smaki