Porady kulinarne

Chinkali - jak je jeść?

Bierzemy w palce, za „ogonek”. A ponieważ w środku w czasie gotowania powstał naturalny sos z mięsa, trzeba ostrożnie nadgryźć brzeg i wyssać cały ten sok (a przy okazji nie oblać się nim :p). Następnie zjadamy chinkali, zostawiając jednak ogonek na talerzu.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Tarta z porem, ricottą i serem gruyère | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Sałatka z makaronem, kabanosami i papryką

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Gnocchi z pikantną potrawką z bakłażanów | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Wielkanocna sałatka z jajami przepiórczymi i kokosowym dressingiem z awokado

imie nazwisko Flymetothespoon
Flymetothespoon

0

Kolorowa babka + film - Jak zrobić - Smakowite Dania

imie nazwisko Madzia111
Smakowite Dania

0

Sałatka z kurczakiem, żurawiną i selerem naciowym

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

BRZOSKWINIOWA PSZCZÓŁKA

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Jajka faszerowane miętową pastą z awokado i pestek dyni

imie nazwisko Flymetothespoon
Flymetothespoon

0

Żurek na domowym zakwasie

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Ciasteczka maślano-cytrynowe

imie nazwisko mapik27
Świat Ciasta

0

Babka budyniowa

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Śniadaniowe wrapy z pastą jajeczną i rukolą

imie nazwisko Beti
kruche babeczki