Porady kulinarne

Chinkali - jak je jeść?

Bierzemy w palce, za „ogonek”. A ponieważ w środku w czasie gotowania powstał naturalny sos z mięsa, trzeba ostrożnie nadgryźć brzeg i wyssać cały ten sok (a przy okazji nie oblać się nim :p). Następnie zjadamy chinkali, zostawiając jednak ogonek na talerzu.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Ciasto malinowy król

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

0

Tabbouleh

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

CZEKOLADOWA CYGANKA Z WIŚNIAMI

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Cebula smażona w cieście naleśnikowym

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Sałatka ziemniaczana z ogórkami i rzodkiewkami

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

TARTA FILO Z RICOTTĄ, SZPINAKIEM I "BURRATĄ" NADZIEWANĄ ŁOSOSIEM

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Ciasto bez pieczenia z owocami

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Brzoskwiniowa herbata mrożona

imie nazwisko food²
Food Square

0

"Szlam" Andrzej Mathiasz

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Schab po bałkańsku

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Ciasto z truskawkami i lekką budyniową pianką

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Czekoladowiec z malinami i oreo

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake