Porady kulinarne

Jak pasteryzować zapasy?

Garnek wyłóż materiałową ściereczką, połóż na niej zakręcone słoiki i nalej wody do wysokości 3/4 słoika. Gotuj od momentu wrzenia przez około 20 minut. Po tym czasie wyjmij słoiczki i ustaw do góry nogami, aż wystygną.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Pomidorowa z kaszą i szczypiorkiem

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Sernik dyniowy na owsiano-czekoladowym spodzie z żelką dyniową

imie nazwisko Krakowgotuje
Kraków gotuje!

0

Deser Bounty z fasoli

imie nazwisko Tyna
In cooking we trust

0

"Władcy czasu" Eva Garcia Saenz De Urturi

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Panna Cotta i Coffee & Cream czyli praliny od Vobro

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Makaron alla Norma

imie nazwisko wiosenka27
Eksplozja smaku

0

Ciasto Rocher – bez pieczenia

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Czekoladowy mus z ricotty

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Nuggetsy z piekarnika

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Bagietki wg. Hamelmana

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Sałatka z sosem musztardowym

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Siekane kotleciki drobiowe z warzywami i serem żółtym

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście