Porady kulinarne

Jak pasteryzować zapasy?

Garnek wyłóż materiałową ściereczką, połóż na niej zakręcone słoiki i nalej wody do wysokości 3/4 słoika. Gotuj od momentu wrzenia przez około 20 minut. Po tym czasie wyjmij słoiczki i ustaw do góry nogami, aż wystygną.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

BUDYNIOWY BISZKOPT Z MALINOWĄ PIANKĄ

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Gołąbki oszukane z thermomiksa

imie nazwisko Bożena
Moje domowe kucharzenie

0

Dwukolorowe smoothie ananasowo-malinowe

imie nazwisko mapik2705
Świat Domowej Kuchni

0

Sałatka z arbuza i ogórka ze smażoną fetą

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

0

Malinowa Chmurka

imie nazwisko Ciastkożercy
Ciastkożercy

0

"Przetwory z pomysłem" Patrycja Machałek

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Grzyby z bobem selerem naciowym i tymiankiem

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

Proste ciasto z rabarbarem

imie nazwisko mapik27
Świat Ciasta

0

Grysikowy przekładaniec z truskawkami

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Sushi maki

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

0

Chłodnik z buraków i kalarepy

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

0

Kurczak Gong Bao

imie nazwisko Beti
kruche babeczki