Porady kulinarne

Jak pasteryzować zapasy?

Garnek wyłóż materiałową ściereczką, połóż na niej zakręcone słoiki i nalej wody do wysokości 3/4 słoika. Gotuj od momentu wrzenia przez około 20 minut. Po tym czasie wyjmij słoiczki i ustaw do góry nogami, aż wystygną.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Serowe ciasteczka z jabłkami

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Cytrynowe śledzie w oleju lnianym z cebulką

imie nazwisko Kujawski
Wielkanoc z Kujawskim

0

Polędwiczka wieprzowa nadziewana wiśniami

imie nazwisko Kujawski
Wielkanoc z Kujawskim

0

Wielkanocna babka maślana z lukrem i kruszonką

imie nazwisko food²
Food Square

0

Prowansalski krem z białego wina – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Sernik pomarańczowy na spodzie z figami

imie nazwisko Sprawdzona Kuchnia
Sprawdzona Kuchnia

0

Budyń waniliowy z czarnymi porzeczkami

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Warsztaty dla dzieci – czapki czarownic

imie nazwisko Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0

Warsztaty dla dzieci – czapki czarownic grupa 2

imie nazwisko Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0

Tort ręcznie malowany – My little pony

imie nazwisko Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0

Tort ręcznie malowany – piłkarz

imie nazwisko Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka

0

Tort ręcznie malowany – Neo Matrix

imie nazwisko Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka