Porady kulinarne

Jak przygotować wrapsy?

Oto kilka sposobów:

  1. Sos - nie może być płynny, dlatego powinien być na bazie majonezu/serka śmietankowego/mascarpone/ketchupu lub pesto.
  2. Warzywa - najlepiej, aby były chrupkie i się nie rozpadały jak np. marchewka, papryka
  3. Dodatki z zalewy/oliwy - wszelkiego rodzaju dodatki typu suszone pomidory, oliwki, kapary należy przed włożeniem do torilii odsączyć.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Barszcz czerwony z ziemniakami i jajkami

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Ogórki kiszone we własnym soku z estragonem | Dom Pachnący Żywicą

imie nazwisko Robert_DPZ
Dom Pachnący Żywicą

0

Ciasteczka poranne " muslinki "

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Czarna fasola z chorizo

imie nazwisko Tyna
In cooking we trust

0

Sernik kajmakowy

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Proste ciasto kruche ze śliwkami

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Croissant śniadaniowy z jajkiem sadzonym

imie nazwisko Kaś
Bake&Taste

0

Pieczone powidła śliwkowe z kakao

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Jesienny Konkurs Ciastkożercy & Ib Laursen

imie nazwisko Ciastkożercy
Ciastkożercy

0

Serniczki z figą przepis na 6 sztuk

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

BAJGLE Z PASTĄ JAJECZNĄ I WĘDZONYM ŁOSOSIEM

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Szarlotka królewska

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście