Porady kulinarne

Jak przygotować wrapsy?

Oto kilka sposobów:

  1. Sos - nie może być płynny, dlatego powinien być na bazie majonezu/serka śmietankowego/mascarpone/ketchupu lub pesto.
  2. Warzywa - najlepiej, aby były chrupkie i się nie rozpadały jak np. marchewka, papryka
  3. Dodatki z zalewy/oliwy - wszelkiego rodzaju dodatki typu suszone pomidory, oliwki, kapary należy przed włożeniem do torilii odsączyć.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Kotlety drobiowe po parysku

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Kotlety pieczarkowe z kaszy gryczanej

imie nazwisko Joasia R.
Gotuj Się Kto Może

0

Kotlety jajeczne z dodatkiem ryżu

imie nazwisko Sprawdzona Kuchnia
Sprawdzona Kuchnia

0

Słoneczna paella z owocami morza – inspirowana Art Food Bazar

imie nazwisko Krakowgotuje
Kraków gotuje!

0

Baba ghanoush ze szparagami i jajkiem w koszulce – kremowa pasta z bakłażana

imie nazwisko Flymetothespoon
Flymetothespoon

0

Kurczak w pesto pieczony z warzywami | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

SZKOLENIE CUKIERNICZE W SWEET DECOR

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Curry z ciecierzycą i batatem

imie nazwisko Krakowgotuje
Kraków gotuje!

0

Ciasto z mango bez pieczenia

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

0

5 ciast idealnych na Dzień Mamy

imie nazwisko Agatajot
Kuchnia Agaty

0

Izraelskie śniadanie: smażony bakłażan z hummusem i jajkiem w koszulce

imie nazwisko food²
Food Square

0

CIASTO Z RABARBAREM I BEZOWĄ PIANKĄ

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko