Porady kulinarne

Jak przygotować wrapsy?

Oto kilka sposobów:

  1. Sos - nie może być płynny, dlatego powinien być na bazie majonezu/serka śmietankowego/mascarpone/ketchupu lub pesto.
  2. Warzywa - najlepiej, aby były chrupkie i się nie rozpadały jak np. marchewka, papryka
  3. Dodatki z zalewy/oliwy - wszelkiego rodzaju dodatki typu suszone pomidory, oliwki, kapary należy przed włożeniem do torilii odsączyć.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Botwinka z pieczonymi burakami

imie nazwisko Agatajot
Kuchnia Agaty

0

Jagody z mrożonymi bananami

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

Chlebek cukiniowy ze szparagami

imie nazwisko Kasia
Pełny talerz

0

Placuszki z ciecierzycy z pieczarkami

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Lody mango

imie nazwisko Sprawdzona Kuchnia
Sprawdzona Kuchnia

0

Jagodzianki Gucci

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

0

Placuszki waniliowe na kefirze

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

TARTA Z PIETRUSZKOWYM PESTO I PIECZONYMI, MŁODYMI WARZYWAMI

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Dorsz ze szparagami w sosie śmietanowym

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

BOTWINKA MOJEJ MAMY

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Ciasto szpinakowe z musem truskawkowym

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Risotto z czarnym czosnkiem

imie nazwisko food²
Food Square