Porady kulinarne

Jak przygotować wrapsy?

Oto kilka sposobów:

  1. Sos - nie może być płynny, dlatego powinien być na bazie majonezu/serka śmietankowego/mascarpone/ketchupu lub pesto.
  2. Warzywa - najlepiej, aby były chrupkie i się nie rozpadały jak np. marchewka, papryka
  3. Dodatki z zalewy/oliwy - wszelkiego rodzaju dodatki typu suszone pomidory, oliwki, kapary należy przed włożeniem do torilii odsączyć.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Świąteczne babeczki z zajączkami

imie nazwisko Ciastkożercy
Ciastkożercy

0

Wielkanocna chałka

imie nazwisko Tosia
Smakowity chleb

0

Pęczak z marchewką i brokułem

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Sałatka ziemniaczana z jajkami i chrzanem

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Sałatka z selera i czarnej soczewicy

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Carbonara z wędzoną makrelą – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

DALGONA COFFEE - KAWA PO KOREAŃSKU - najpopularniejsza kawa w sieci!

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Bezglutenowa babka piaskowa

imie nazwisko waniliowa chmurka
Waniliowa Chmurka

0

Torcik mus truskawkowy

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Jajeczka z wydmuszki na czekoladowej stopce

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Wielkanocny żur na wędzonce

imie nazwisko mapik2705
Świat Domowej Kuchni

0

Biała kiełbasa w cieście francuskim

imie nazwisko mapik2705
Świat Domowej Kuchni