Porady kulinarne

Jak przygotować wrapsy?

Oto kilka sposobów:

  1. Sos - nie może być płynny, dlatego powinien być na bazie majonezu/serka śmietankowego/mascarpone/ketchupu lub pesto.
  2. Warzywa - najlepiej, aby były chrupkie i się nie rozpadały jak np. marchewka, papryka
  3. Dodatki z zalewy/oliwy - wszelkiego rodzaju dodatki typu suszone pomidory, oliwki, kapary należy przed włożeniem do torilii odsączyć.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Idealne risotto

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

0

Sałatka z malinami i pomidorami

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Sernik z Czarnego Lasu

imie nazwisko food²
Food Square

0

Pierogi ruskie z kurkami

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

0

Tartaletki razowe z mascarpone

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Sałatka z pomidorkami koktajlowymi i fetą

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Brzoskwiniowa polana

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Powitanie

imie nazwisko Bizneswomen w...
Bizneswoman w kuchni

0

Zapiekanka z mięsem i warzywami

imie nazwisko Bizneswomen w...
Bizneswoman w kuchni

0

Sałatka z zupek chińskich

imie nazwisko Bizneswomen w...
Bizneswoman w kuchni

0

Czekoladki z nadzieniem kokosowym

imie nazwisko Bizneswomen w...
Bizneswoman w kuchni

0

Latte macchiato z cynamonem

imie nazwisko Bizneswomen w...
Bizneswoman w kuchni