Porady kulinarne

Masło klarowane - jak je zrobić?

100 g masła wkładamy do żaroodpornej miseczki i rozpuszczamy w niej masło przez 10 minut w 110 stopniach. Roztopione masło przelewamy przez sitko lub gazę, a reszty się pozbywamy.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Jaglane drożdżówki z serem

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Przekąski na krakersach

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Serowe klopsiki z indyka w sosie pomidorowym – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

BEZGLUTENOWE TIRAMISU

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Błyskawiczny murzynek + film - Jak zrobić - Smakowite Dania

imie nazwisko Madzia111
Smakowite Dania

0

Burgery z łososiem

imie nazwisko wiosenka27
Eksplozja smaku

0

Churros - chrusciki karnawalowa przyjemnosc

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Gofry- przepis podstawowy

imie nazwisko Agatajot
Kuchnia Agaty

0

Idealny popcorn

imie nazwisko Tyna
In cooking we trust

0

Hot dogi z batatem

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

0

Szybki deser: Galaretki z kremem mascarpone – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Maritozzi - wloskie buleczki z kremem

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com