Porady kulinarne

Masło klarowane - jak je zrobić?

100 g masła wkładamy do żaroodpornej miseczki i rozpuszczamy w niej masło przez 10 minut w 110 stopniach. Roztopione masło przelewamy przez sitko lub gazę, a reszty się pozbywamy.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

FIT SNICKERS BEZ PIECZENIA - NAJLEPSZY PRZEPIS!

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Ciasto Piña Colada

imie nazwisko mapik27
Świat Ciasta

0

Kotlety schabowe z sosem jabłkowym – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Sernik kawowy z musem malinowym

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Włoska zupa minestrone

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Czekoladowy jagielnik

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

PULLED PORK - najlepszy przepis!

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Wegetariańska zupa grochowa z pomidorami

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Ciasto wiewiórka

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

0

Makaron z kurczakiem i cukinią w pomidorowej potrawce

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Zupa z czerwonej soczewicy i pieczarek

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Placki z batatów z serowym sosem kurkowym

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu