Porady kulinarne

Papryka - jak obrać skórkę?

Paprykę umyć, osuszyć, opalić palnikiem albo nad gazem, aż powstaną pęcherze i skórka zrobi się czarna, włożyć do woreczka i poczekać aż papryka wystygnie. Po wystygnięciu można ściągać skórkę.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Sałatka z malinami i pomidorami

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Sernik z Czarnego Lasu

imie nazwisko food²
Food Square

0

Pierogi ruskie z kurkami

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

0

Tartaletki razowe z mascarpone

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Sałatka z pomidorkami koktajlowymi i fetą

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Brzoskwiniowa polana

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Powitanie

imie nazwisko Bizneswomen w...
Bizneswoman w kuchni

0

Zapiekanka z mięsem i warzywami

imie nazwisko Bizneswomen w...
Bizneswoman w kuchni

0

Sałatka z zupek chińskich

imie nazwisko Bizneswomen w...
Bizneswoman w kuchni

0

Czekoladki z nadzieniem kokosowym

imie nazwisko Bizneswomen w...
Bizneswoman w kuchni

0

Latte macchiato z cynamonem

imie nazwisko Bizneswomen w...
Bizneswoman w kuchni

0

Galaretki agrestowe z czekoladowymi dżdżownicami

imie nazwisko Bizneswomen w...
Bizneswoman w kuchni