Porady kulinarne

Papryka - jak obrać skórkę?

Paprykę umyć, osuszyć, opalić palnikiem albo nad gazem, aż powstaną pęcherze i skórka zrobi się czarna, włożyć do woreczka i poczekać aż papryka wystygnie. Po wystygnięciu można ściągać skórkę.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Tarta migdałowa

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Ciasteczka z pistacjami

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Malinowa chmurka z mrożonymi malinami

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Pyszne kotlety ziemniaczane z curry i marchewką

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Błyskawiczny murzynek + film - Jak zrobić - Smakowite Dania

imie nazwisko Madzia111
Smakowite Dania

0

Burgery z łososiem

imie nazwisko wiosenka27
Eksplozja smaku

0

Churros - chrusciki karnawalowa przyjemnosc

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Gofry- przepis podstawowy

imie nazwisko Agatajot
Kuchnia Agaty

0

Idealny popcorn

imie nazwisko Tyna
In cooking we trust

0

Hot dogi z batatem

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

0

Szybki deser: Galaretki z kremem mascarpone – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Maritozzi - wloskie buleczki z kremem

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com