Porady kulinarne

Papryka - jak obrać skórkę?

Paprykę umyć, osuszyć, opalić palnikiem albo nad gazem, aż powstaną pęcherze i skórka zrobi się czarna, włożyć do woreczka i poczekać aż papryka wystygnie. Po wystygnięciu można ściągać skórkę.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Chleb w jajku z żółtym serem

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Sernik na zimno z musem jabłkowym

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Babka Hrabina

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Wafle z galaretką

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Bananowe placuszki z kaszy manny

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Naleśniki czekoladowe z kremem kokosowym

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Wielkanocny Konkurs Ciastkożerców 2020

imie nazwisko Ciastkożercy
Ciastkożercy

0

Babka budyniowa z suszonymi czereśniami i skórką pomarańczy

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Crostata della domenica

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Ciastka potrójnie czekoladowe

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Pasta jajeczna z rzodkiewką i papryką

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

0

Drożdżówki z twarogiem

imie nazwisko Bożena
Moje domowe kucharzenie