Porady kulinarne

Papryka - jak obrać skórkę?

Paprykę umyć, osuszyć, opalić palnikiem albo nad gazem, aż powstaną pęcherze i skórka zrobi się czarna, włożyć do woreczka i poczekać aż papryka wystygnie. Po wystygnięciu można ściągać skórkę.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Tarta dyniowa czyli pumpkin pie

imie nazwisko Asik
Moja kraina smaków

0

Mufiny z masą makową z białego maku

imie nazwisko Bożena
Moje domowe kucharzenie

0

ŚRUTOWANIE słodu, kukurydzy

imie nazwisko Robert_DPZ
Dom Pachnący Żywicą

0

Sałatka śledziowa z pieczonymi burakami

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

ZDOBYŁAM PIESZO GIBRALTAR - spełniłam marzenie, którego nie było na liście!

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Nachos z mielonym mięsem i czarną fasolą

imie nazwisko Tyna
In cooking we trust

0

Kotlety schabowe z fenkułem i fasolką – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Ryba marynowana słodko-kwaśna

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Fasola z karczochami

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

0

Śniadaniowa pasta słonecznikowa z suszonymi pomidorami i pietruszką

imie nazwisko Krakowgotuje
Kraków gotuje!

0

Tarta z musztardą klonową, figami, camembertem i orzechami włoskimi

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Placuszki z brokułów i fety

imie nazwisko figmara
figowe smaki