Porady kulinarne

Pomidor - jak obrać go ze skórki?

Pomidora naciąć na krzyż, zalać wrzątkiem, po 15 sekundach wyjąć pomidora i przełożyć do zimnej wody - teraz skórka będzie łatwo odchodziła.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

“Magiczne Święta u stóp Benbulbena” – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Bożonarodzeniowy Konkurs Ciastkożerców 2019

imie nazwisko Ciastkożercy
Ciastkożercy

0

Surówka z kiszonej kapusty z karmelizowaną marchewką

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Wigilijna zupa grzybowa

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Jak zrobić marokańską przyprawę ras el hanout? – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Łosoś pod brzoskwiniową kołderką

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

MINI PAVLOVA - kuchnia australijska

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Orzechowiec

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Karp po żydowsku z żurawiną i orzechami

imie nazwisko Kujawski
Inspiracje z Kujawskim

0

Sałatka meksykańska z kurczakiem i awokado

imie nazwisko Kujawski
Inspiracje z Kujawskim

0

Pomidory nadziewane tuńczykiem

imie nazwisko Kujawski
Inspiracje z Kujawskim

0

Śledzie po japońsku z suszonymi pomidorami

imie nazwisko Kujawski
Inspiracje z Kujawskim