Porady kulinarne

Pomidor - jak obrać go ze skórki?

Pomidora naciąć na krzyż, zalać wrzątkiem, po 15 sekundach wyjąć pomidora i przełożyć do zimnej wody - teraz skórka będzie łatwo odchodziła.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Scotch broth – szkocki rosół z jagnięciną | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

APETYCZNE PREZENTY - pomysły na jadalne świąteczne prezenty!

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Siekany tatar z łososia z porem i ogórkiem

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

0

Sałatka z brokuła i krewetek

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

0

Sałatka z selera konserwowego z czarnymi oliwkami

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

0

Śniadaniowy twarożek z jajkiem

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

0

Sałatka makaronowa z krewetkami i jajkiem

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

0

Sałatka z krewetkami i wędzonym łososiem

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

0

Sałatka makaronowa z krewetkami i kukurydzą

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

0

Sałatka ziemniaczana z oregano

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

0

Naleśniki Pierre Hermé z karmelizowaną leśną żurawiną. Śniadanie dla Niej i dla Niego

imie nazwisko Amber
Kuchennymi drzwiami

0

Babka z serkiem kremowym

imie nazwisko Agatajot
Kuchnia Agaty