Porady kulinarne

Pomidor - jak obrać go ze skórki?

Pomidora naciąć na krzyż, zalać wrzątkiem, po 15 sekundach wyjąć pomidora i przełożyć do zimnej wody - teraz skórka będzie łatwo odchodziła.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Drożdżowy wieniec cynamonowy z czekoladą i orzechami

imie nazwisko Flymetothespoon
Flymetothespoon

0

Wegańskie pierogi leniwe

imie nazwisko Okurka
O kurrrka!

0

Pyszne kolacje Ania Starmach

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

"Wilk który się zgubił" Rachel Bright, Jim Field

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Ciasteczka na święta - 30 przepisów

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Który blender wybrać ręczny czy stojący?

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Drożdżowy wieniec z nadzieniem daktylowym, z orzechami i tahini - Weihnachtskranz

imie nazwisko Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

0

Czekoladowe ciasto snickers

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

0

Trufle piernikowe II

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

SCHAB MIODOWO-MUSZTARDOWY Z ZIELONYM PIEPRZEM

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

CIASTO KINDER COUNTRY

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Pluszowe choinki do stroiku adwentowego | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena