Porady kulinarne

Pomidor - jak obrać go ze skórki?

Pomidora naciąć na krzyż, zalać wrzątkiem, po 15 sekundach wyjąć pomidora i przełożyć do zimnej wody - teraz skórka będzie łatwo odchodziła.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Roladki schabowe z suszoną śliwką

imie nazwisko Patrycja
Simply Food

0

Orientalne ragout – sos z mięsa mielonego

imie nazwisko Pastelle
Ósmy kolor tęczy

0

Zupa z dyni i soczewicy | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Kucharz - rodzinna gra planszowa

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Ciasteczka kakaowe z żurawiną i Michałkami

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Wołowina Rendang. Ostro i energetycznie!

imie nazwisko Amber
Kuchennymi drzwiami

0

Muffinki czekoladowe z chrupiącą posypką

imie nazwisko Patrycja
Simply Food

0

Karkówka pieczona w keczupie i cebuli

imie nazwisko Patrycja
Simply Food

0

Bułki do burgerów

imie nazwisko Patrycja
Simply Food

0

Hamburgery

imie nazwisko Patrycja
Simply Food

0

Udka pieczone na warzywach

imie nazwisko Patrycja
Simply Food

0

Kotlety jajeczne

imie nazwisko Patrycja
Simply Food