Pasta z jajek

Pasta z jajek

Taka odmiana na kanapkę, zamiast wędliny czy sera żółtego - idealna na kolację czy na śniadanie. Z domowym majonezem (polecam ten przepis), na samodzielnie upieczonym pieczywie - czy może być coś pyszniejszego...?

Ja swoją pastę wzbogaciłam natką pietruszki, świetnie smakuje też ze szczypiorkiem.
Smacznego!!!

Zdjęcie - PASTA Z JAJEK - Przepisy kulinarne ze zdjęciami Pasta z jajek SKŁADNIKI:

  • 6 jajek
  • 3 łyżki majonezu
  • 2-3 łyżki drobno posiekanej natki pietruszki*
  • sól, pieprz do smaku
*zamiast natki można użyć szczypiorek Jajka ugotować na twardo, ostudzić w zimnej wodzie, obrać. Pokroić w drobną kostkę (można też rozgnieść widelcem).
Dodać natkę i majonez, doprawić solą i pieprzem.

Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w usłudze TwitterUdostępnij w usłudze Facebook Reakcje:

Kategorie przepisów