Porady kulinarne

Marynowanie miesa na sucho - na czym polega?

Marynowane na sucho polega na nacieraniu mięsa mieszanką przypraw i soli. Tak natarte można też obłożyć czosnkiem i cebulą pokrojonymi w plastry lub przed natarciem zrobić marynatę w postaci pasty dodając do przypraw olej lub musztardę.

Przepisy, których może dotyczyć porada

2

Wiejska kiełbasa domowa

imie nazwisko Kulinarne pyszności Molki
Kulinarne pyszności Molki

0

Wolno pieczona łopatka wieprzowa

imie nazwisko Konstancja
Atlas Smaków

0

Pieczone żeberka w musztardzie

imie nazwisko Patyska
Smakołyki Alergika

1

Pulled pork do burgerów

imie nazwisko janiolka
Eksperyment sobotni

2

Pulled pork gotowane

imie nazwisko janiolka
Eksperyment sobotni

0

Polędwiczka z wolnowaru z octem balsamicznym

imie nazwisko Stare Gary
Stare Gary

5

Łopatka w sosie paprykowym

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

2

Karkówka pieczona

imie nazwisko ugotujmyto.pl
Ugotujmy To...

8

Żeberka duszone z cebulą

imie nazwisko Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

6

Schab w gorczycy

imie nazwisko Wszędobylskie
Wszędobylskie

2

Żeberka wieprzowe z coca colą z wolnowaru

imie nazwisko Stare Gary
Stare Gary

16

Karkówka w herbacie

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko