Kategorie
Autorzy
Porady
Zarejestruj się
Zaloguj się
Wyszukaj
Popularne
Alkohole i drinki
Chleb i pieczywo
Ciasta i torty
Ciasteczka
Desery
Grill
Inne
Menu malucha
Mięsa
Naleśniki i placki
Napoje
Pierogi
Pizza
Przekąski
Przepisy z szuflady
Przetwory
Sałatki
Sosy
Tarty
Zapiekanki
Zupy
Przepisy według kuchni
Kuchnia polska
Kuchnia włoska
Kuchnia hiszpańska
Kuchnia meksykańska
Kuchnia egzotyczna
Kuchnia francuska
Kuchnia chińska
Kuchnia grecka
Kuchnia japońska
Kuchnia angielska
Kuchnia skandynawska
Kuchnia niemiecka
Przepisy według czasu wykonania
do 15 minut
do 30 minut
do 1h
ponad 1h
Jaki jest sposób na miękką pitę?
Gotowe placki wyjęte z piekarnika wkładaj od razu pod szmatkę, aby nie stały się twarde.
Pochodzi z przepisu:
Pita z oliwkami
Przepisy, których może dotyczyć porada
Chleb i pieczywo
Drożdżówki maślane zwijane w kwiat
Chleb i pieczywo
Łatwy chleb na drożdżach
Chleb i pieczywo
Maślane bułki do burgerów
Zobacz też
Przekąski
3151 przepisów
Desery
2132 przepisy
Napoje
978 przepisów
Copyright @2021 zpierwszegotloczenia.pl