Aby bagietki urosły do góry, a nie na boki konieczne jest zbudowanie ścianek. Możecie zrobić to z materiałowych szmatek, tak jak prezentowałam w przepisie na bagietkę twarogowo- szczypiorkową lub zbudować ścianki z folii aluminiowej, co umożliwi też pieczenie w foremkach.
Porady kulinarne
Przepisy, których może dotyczyć porada

1
Chałka - najlepszy pomysł na weekendowe śniadanie
Camelki
To gotują Saudyjskie Wielbłądy

0
Chałka nadziewana makiem
Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

0
Przytulone bułeczki owsiane
Tosia
Smakowity chleb

2
Bułeczki razowe
COOLINARNY
foto...kulinary...specjal...recepture...

0
Śniadaniowa bułka pszenna
Agatajot
Kuchnia Agaty

1
Bułki śniadaniowe
Ali
Pieczenie chleba i inne przepisy