Sos tatarski

Sos tatarski

Składniki:

  • 1/2 cebuli
  • 3 średnie ogórki konserwowe pokrojone w drobną kostkę
  • 12 dag grzybków marynowanych (trzy łyżki) posiekanych drobno
  • 3 jajka na twardo pokrojonych w drobną kostkę
  • 3 łyżki majonezu
  • 2 łyżki śmietany
  • 1 łyżka musztardy
  • sól i pieprz
Zdjęcie - Sos tatarski - Przepisy kulinarne ze zdjęciami
    Cebulę pokroić drobno i sparzyć, dodać ogórki, jajka i grzybki, wymieszać, dodać majonez, śmietanę i musztardę, doprawić solą i pieprzem. Podobne wpisy Sos tatarskiZdjęcie - Sos tatarski - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

    Sałatka porowa

    Zdjęcie - Sos tatarski - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

    Tatar

    Zdjęcie - Sos tatarski - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

    Jajka z zielonym groszkiem w majonezie

    Zdjęcie - Sos tatarski - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

    Ogórki konserwowe (korniszony)

    Kategorie przepisów