Serca drobiowe

Serca drobiowe
Składniki:
  • 3 cebule pokrojone w kostkę
  • 70 dag serc
  • łyżeczka słodkiej papryki
  • kawałek marchewki pokrojonej w kostkę
  • kawałek pietruszki pokrojonej w kostkę
  • 3 łyżki śmietany
  • 1 łyżka mąki
  • sól, pieprz
Cebule podsmażyć, serca oczyścić, pokroić w plasterki, wrzucić do garnka, dodać warzywa, gotować, aż serca zmiękną, dodać paprykę, zagęścić śmietaną z mąka, zagotować, doprawić solą i pieprzem.
    Zdjęcie - Serca drobiowe - Przepisy kulinarne ze zdjęciami Podobne wpisy Serca drobioweZdjęcie - Serca drobiowe - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

    Żołądki drobiowe w sosie koperkowo czosnkowym

    Zdjęcie - Serca drobiowe - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

    Żołądki w sosie cebulowym

    Zdjęcie - Serca drobiowe - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

    Flaki po warszawsku

    Zdjęcie - Serca drobiowe - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

    Żurek na serwatce

    Kategorie przepisów