Sałatka z duszonymi pieczarkami

Sałatka z duszonymi  pieczarkami

5 jajek

50 dag pieczarek

2 łyżki masła

2 ogórki konserwowe

1 mała cebula

majonez (około 2 łyżki stołowe)

sól

pieprz mielony

 

Jajka ugotować na twardo, obrać, drobno pokroić. Pieczarki obrać, umyć, pokroić w plastry. Wrzucić na roztopione masełko i dusić. Doprawić pieprzem i solą do smaku. Cebulę i ogórki pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki połączyć, dodać majonez w/g uznania, doprawić solą i pieprzem do smaku.

 

 

 

 

                   Zdjęcie - Sałatka z duszonymi  pieczarkami  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdjęcie - Sałatka z duszonymi  pieczarkami  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategorie przepisów