Pasta z tuńczyka i czerwonej cebuli

Pasta z tuńczyka i czerwonej cebuli

Zdjęcie - Pasta z tuńczyka i czerwonej cebuli - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

  • Wynik: 5
  • Czas przygotowania: 5 minut
  • Czas gotowania: -minuty

 

Przepyszna pasta do smarowania pieczywa. Ekspresowa bo na jej wykonanie potrzeba 5 może 7 minut. Jeśli tylko lubicie pasty rybne to ta na pewno Wam posmakuje.

Składniki

Instrukcje

 

Tuńczyka odsączyć z zalewy, przełożyć do wysokiego naczynia. Dodać serek mascarpone, obrany czosnek i zmiksować  na bardzo gładką masę. Dodać pokrojoną w drobną kostkę czerwoną cebulę, przyprawić do smaku solą i pieprzem i wymieszać. Przełożyć do naczynia i schłodzić  przed podaniem.

Smacznego:)

Zdjęcie - Pasta z tuńczyka i czerwonej cebuli - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Kategorie przepisów