Pasta z jajek

Pasta z jajek
Składniki:
  • 5 jajek ugotowanych na twardo
  • 1 cebula pokrojona w drobną kostkę
  • 1 łyżka masła
  • 2 łyżki majonezu
  • 1 łyżeczka musztardy
  • sól, pieprz
Zdjęcie - Pasta z jajek - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Jajka zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebulę sparzyć, dodać do jajek, dodać masło, majonez i musztardę, wymieszać i doprawić solą i pieprzem. Zdjęcie - Pasta z jajek - Przepisy kulinarne ze zdjęciami Podobne wpisy Pasta z jajekZdjęcie - Pasta z jajek - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Kotlety z jajek

Zdjęcie - Pasta z jajek - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Jajka faszerowane porem i pieczarkami

Zdjęcie - Pasta z jajek - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Sos tatarski

Zdjęcie - Pasta z jajek - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Jajka z zielonym groszkiem w majonezie

Kategorie przepisów