Pasta krabowa

Pasta krabowa

Szybka pasta do chleba na bazie paluszków krabowych. Niewiele wspólnego ma z tymi gotowymi, sklepowymi, których podstawą jest tłuszcz i konserwanty. Wystarczy malakser i po kilku chwilach możesz wyczarować całkiem odmienny, naprawdę fajny dodatek do chleba.

U mnie pasta została podana ze świeżutkimi bułkami, które przedstawiałam Wam wczoraj.
Zdjęcie - PASTA KRABOWA - Przepisy kulinarne ze zdjęciami Pasta krabowa SKŁADNIKI:

  • 25 dkg paluszków krabowych
  • 10 dkg twarogu
  • 1 niewielka cebula
  • 2-3 łyżki majonezu
  • 1 łyżeczka musztardy
Wszystkie składniki zmiksować w malakserze. Ewentualnie doprawić.

Zdjęcie - PASTA KRABOWA - Przepisy kulinarne ze zdjęciami Pasta krabowa

Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w usłudze TwitterUdostępnij w usłudze Facebook Reakcje:

Kategorie przepisów