Makrela z koperkiem-pasta

Makrela z koperkiem-pasta

Idealnie nadaje się na śniadanie jedzone w samotności. Nie polecam pasty na uroczy wieczór i randkę we dwoje. Zapach makreli odrzuci nie jednego kochliwego pana:))))

Makrela z koperkiem-pasta

1 wędzona makrela

4 jajka

1/2 cebuli

1 ogórek szklarniowy

1/2 pęczka zielonego koperku

1 łyżka majonezu

sól, pieprz do smaku

Jajka ugotować na twardo. Makrelę obrać z ości. Cebulę obrać i pokroić na kawałki. Wszystko przekręcić przez maszynkę na jednolitą masę. Ogórka obrać, pokroić w drobną kosteczkę, koperek poszatkować. Dodać do pozostałych składników. Doprawić 1 łyżką majonezu, solą i pieprzem. Całość wymieszać.

 

 

Kategorie przepisów