Kapusta po węgiersku

Kapusta po węgiersku
Składniki:
  • 35 dag kiszonej kapusty
  • 1 łyżka słodkiej papryki
  • 1 cebula drobno posiekana cebula
  • 1 biała papryka pokrojona w kostkę
  • 1 pokrojony w kostkę ogórek kiszony
  • 1 łyżka mąki
  • sól i pieprz
Składniki oprócz białej papryki, cebuli i mąki wrzucić do gara i gotować do miękkości, dodać białą paprykę, chwilę wszystko razem pogotować, aby papryka zmiękła. Cebulę podsmażyć, dodać do niej mąkę i dorzucić do kapusty, doprawić i zagotować.

Zdjęcie - Kapusta po węgiersku - Przepisy kulinarne ze zdjęciami Podobne wpisy Kapusta po węgierskuZdjęcie - Kapusta po węgiersku - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Kapusta zasmażana

Zdjęcie - Kapusta po węgiersku - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Bigos

Zdjęcie - Kapusta po węgiersku - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Kapusta z fasolą (wigilijna)

Zdjęcie - Kapusta po węgiersku - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Czerwona kiszona kapusta

Kategorie przepisów