Jajka faszerowane porem i pieczarkami

Jajka faszerowane porem i pieczarkami
Składniki:
  • 12 jajek
  • 1 duży por
  • 30 dag pieczarek
  • masło
  • sól, pieprz,

Jajka ugotować na twardo, przeciąć wzdłuż na pół, wyjąć żółtka. Pora i pieczarki pokroić w drobną kostkę. Udusić na maśle do miękkości, doprawić. Żółtka zmiażdżyć łyżką, dodać pora i pieczarki wymieszać, doprawić. Nałożyć farsz na połówki jajek.

Zdjęcie - Jajka faszerowane porem i pieczarkami - Przepisy kulinarne ze zdjęciami Podobne wpisy Jajka faszerowane porem i pieczarkamiZdjęcie - Jajka faszerowane porem i pieczarkami - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Jajka z zielonym groszkiem w majonezie

Zdjęcie - Jajka faszerowane porem i pieczarkami - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Jajka w sosie chrzanowym

Zdjęcie - Jajka faszerowane porem i pieczarkami - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Pasta z jajek

Zdjęcie - Jajka faszerowane porem i pieczarkami - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Kotlety z jajek

Kategorie przepisów