Baleron wędzony - konkurs
Kupując mięso zawsze wybieram najlepszej jakości, który gwarantuje nam znak QAFP. dobrysmakznatury.pl trwa konkurs z partnerem akcji delikatesami Alma www.almamarket.pl Po więcej szczegółów zapraszam na stronę.
Znane jest pochodzenie mięsa, jest soczyste, kruche, zachowany jest jego smak i kolor. Co jest bardzo ważne podczas obróbki termicznej jest niewielki ubytek soków. "Dobry smak natury" zapewnia nam najwyższą jakość żywności.
Dziś w ramach kampanii przygotowałam baleron wędzony, który wyszedł pyszny szybko znikał ze stołu. Baleron wyszedł różowy w środku, bardzo soczysty, idealnie doprawiamy. "Niebo w gębie.System QAFP ""Dobry smak natury" oprócz mięsa obejmuje różne wędliny czołowych producentów w Polsce.
Przygotowując karkówkę wędzoną mięso kupujemy odpowiednio wcześniej z uwagi na czas peklowania.
Składniki
Znane jest pochodzenie mięsa, jest soczyste, kruche, zachowany jest jego smak i kolor. Co jest bardzo ważne podczas obróbki termicznej jest niewielki ubytek soków. "Dobry smak natury" zapewnia nam najwyższą jakość żywności.
Dziś w ramach kampanii przygotowałam baleron wędzony, który wyszedł pyszny szybko znikał ze stołu. Baleron wyszedł różowy w środku, bardzo soczysty, idealnie doprawiamy. "Niebo w gębie.System QAFP ""Dobry smak natury" oprócz mięsa obejmuje różne wędliny czołowych producentów w Polsce.
Przygotowując karkówkę wędzoną mięso kupujemy odpowiednio wcześniej z uwagi na czas peklowania.
Składniki
- 2 karkówki QAFP po około 2kg
- 5 szt liści laurowych
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego
- ½ łyżeczki pieprzu kolorowego
- ½ łyżeczki ziela angielskiego
- 1 łyżeczka papryki słodkiej
- 1 łyżeczka Kolendy
- 2 łyżeczki cebuli granulowanej
- 5 ząbków czosnku
- 80g peklosoli na litr wody
- 5 liści laurowych
- 5 ziaren ziela angielskiego
- 4 ząbki czosnku
- 1 łyżeczka pieprzu kolorowego
- 1 łyżeczka cukru brązowego
- kilka liści laurowych
- kilka ziaren ziela angielskiego
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego
- 3 ząbki czosnku