Kurczaka przecinamy wzdłuż mostka, wycinamy korpus, wyciągamy kostki z nóg i skrzydełek (od środka - tak, żeby nie rozciąć skóry).
Porady kulinarne
Przepisy, których może dotyczyć porada

0
Pieczone golonki z indyka
Kasia M
Na dokładkę

2
Pulled chicken w stylu azjatyckim
Dzi
karmelowy

0
Gęsia pierś pieczona z majerankiem i rozmarynem
Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

3
Maślankowe udka z piekarnika
Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

1
Kaczka 'palce lizać'
Patyska
Smakołyki Alergika

1
Nogi z gęsi Confi z kaszą bulgur, marynowanym borowikiem i ogórkiem
MojeTworyPrzetwory
MojeTworyPrzetwory

6
Pyszny wędzony kurczak
Kulinarne pyszności Molki
Kulinarne pyszności Molki

6
Pieczony cytrynowy kurczak w soku jabłkowym z rozmarynem i miodem gryczanym oraz pieczonymi ziemniakami
Gotowanie z pasją
Gotowanie z pasją

0
Kurczak pieczony z miodem i czosnkiem w garnku rzymskim
ulcik
Kuchnia na wzgórzu

8
Pieczone udka kurczaka w miodzie i chilli
upl
Niebo w gębie

2
Pasztet z kurzych wątróbek
upl
Niebo w gębie

5
Galantyna z kurczaka z oliwkami
janiolka
Eksperyment sobotni