Kategorie
Autorzy
Porady
Zarejestruj się
Zaloguj się
Wyszukaj
Popularne
Alkohole i drinki
Chleb i pieczywo
Ciasta i torty
Ciasteczka
Desery
Grill
Inne
Menu malucha
Mięsa
Naleśniki i placki
Napoje
Pierogi
Pizza
Przekąski
Przepisy z szuflady
Przetwory
Sałatki
Sosy
Tarty
Zapiekanki
Zupy
Przepisy według kuchni
Kuchnia polska
Kuchnia włoska
Kuchnia hiszpańska
Kuchnia meksykańska
Kuchnia egzotyczna
Kuchnia francuska
Kuchnia chińska
Kuchnia grecka
Kuchnia japońska
Kuchnia angielska
Kuchnia skandynawska
Kuchnia niemiecka
Przepisy według czasu wykonania
do 15 minut
do 30 minut
do 1h
ponad 1h
Semmelknödel (knedle z bułki) - jakich bułek używać?
Na Semmelknödel najlepiej nadają się stare, ale jedno-dwu-dniowe bułki, całkiem czerstwe raczej nie.
Pochodzi z przepisu:
Semmelknödel i sos z mrożonych grzybów leśnych
Przepisy, których może dotyczyć porada
Sosy
Semmelknödel i sos z mrożonych grzybów leśnych
Zobacz też
Zupy
2248 przepisów
Mięsa
3122 przepisy
Zapiekanki
638 przepisów
Copyright @2021 zpierwszegotloczenia.pl