Wafle trochę inaczej


Masa:
szklanka mleka
pół szklanki cukru
200 g wiórek kokosowych

Gotować razem aż wiórki wchłoną mleko. Po wystudzeniu rozkręcić z kostką masła.

Poza tym:
galaretka
biszkopty
słoik dżemu

Układać warstwami:
wafel
dżem
wafel
masa
biszkopty namoczone w galaretce
reszta tężejacej galaretki
wafel
masa
wafel
dżem
wafel

Przepisy z tych kategorii

Szarlotka z orzechami

Szarlotka z orzechami

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

Rafalleo z czarną porzeczką (bez pieczenia)

Rafalleo z czarną porzeczką (b…

Wedelka Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

Smoothie bananowe z kakao i cynamonem

Smoothie bananowe z kakao i cy…

Kujawski Kujawski
Inspiracje z Kujawskim

Pizza z dyni z pieczoną papryką, fetą i rukolą

Pizza z dyni z pieczoną papryk…

AZgotuj! AZgotuj!
AZgotuj

Kakaowe ciasto z budyniową pianką i jabłkami

Kakaowe ciasto z budyniową pia…

ilovebake ilovebake
I Love Bake

Podwójnie jabłkowe ciasto na lato

Podwójnie jabłkowe ciasto na l…

Krakowgotuje Krakowgotuje
Kraków gotuje!