Tabbouleh z kaszy gryczanej

Zdjęcie - Tabbouleh  z kaszy gryczanej - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

1 szklanka ugotowanej kaszy gryczanej

1 pomidor

1 łyżka posiekanej natki pietruszki

1 szalotka

1 łyżka oliwy

sól, pieprz

mieszanka przypraw baharat

 

Pomidor posiekać na drobną kostkę, a następnie wymieszać z kaszą, natką pietruszki, posiekaną szalotką, oliwą i przyprawami.

 

Przepisy z tych kategorii

Zupa koperkowa z lanymi kluskami

Zupa koperkowa z lanymi kluska…

Kardamonowy Kardamonowy
Kardamonovy

Zupa z kalafiorem i ryżem

Zupa z kalafiorem i ryżem

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

Omlet francuski ze szparagami i kozim serem
1

Omlet francuski ze szparagami…

Gosia17 Gosia17
Wędrówki po kuchni

Kalafior w panierce z parmezanem

Kalafior w panierce z parmezan…

napiecyku napiecyku
napiecyku

Pomidorowa sałatka chlebowa  „Panzanella”

Pomidorowa sałatka chlebowa „…

Agatajot Agatajot
Kuchnia Agaty

Purée z kalafiora i ziemniaków. Z cyklu – ulubione dania

Purée z kalafiora i ziemniaków…

Amber Amber
Kuchennymi drzwiami

Przepisy z tych kategorii

Flaki po bolońsku
1

Flaki po bolońsku

janiolka janiolka
Eksperyment sobotni

Sałatka z czerwonej kapusty

Sałatka z czerwonej kapusty

Kardamonowy Kardamonowy
Kardamonovy

Kotlety mielone z cukinią - bez  smażenia
1

Kotlety mielone z cukinią - be…

Wedelka Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

Lekki chłodnik z botwinki

Lekki chłodnik z botwinki

Marcepanowa kuchnia Marcepanowa kuchnia
Marcepanowa kuchnia

Makaron ze szparagami i z pesto z rukoli i mięty

Makaron ze szparagami i z pest…

Beti Beti
kruche babeczki

Dorsz zapiekany z warzywami

Dorsz zapiekany z warzywami

Agatajot Agatajot
Kuchnia Agaty