Śniadaniowy byczek
Lekkie smaczne i wesołe śniadanko dla naszych pociech .
składniki
2 wafle ryżowe KUpiec
2 plasterki kiełbasy np Żywiecka
ogórek zielony,
Oliwki czarne,
szczypior,
kukurydza w puszce
Z wafla ryżowego okrągłego robimy tułów byczka .Głowę robimy z plasterka kiełbasy Ogórka zielonego myjemy kroimy w plasterki robimy mordkę . Oliwki czarne odcedzamy i robimy oczy i nos byka. Z ziarenek kukurydzy robimy zęby . Nogi i ogon robimy z szczypioru ,przycinając go proporcjonalnie do tułowia .Uszy robimy z kawałków ogórka .
składniki
2 wafle ryżowe KUpiec
2 plasterki kiełbasy np Żywiecka
ogórek zielony,
Oliwki czarne,
szczypior,
kukurydza w puszce
Z wafla ryżowego okrągłego robimy tułów byczka .Głowę robimy z plasterka kiełbasy Ogórka zielonego myjemy kroimy w plasterki robimy mordkę . Oliwki czarne odcedzamy i robimy oczy i nos byka. Z ziarenek kukurydzy robimy zęby . Nogi i ogon robimy z szczypioru ,przycinając go proporcjonalnie do tułowia .Uszy robimy z kawałków ogórka .