Pasta z łososia wędzonego

Pasta z łososia wędzonego

40 dag łososia wędzonego

1 mała cebula

3 jajka

2 łyżki majonezu

1 łyżeczka koncentratu pomidorowego

pieprz do smaku

Jajka ugotować na twardo. Cebulę i łososia pokroić na kawałki, przekręcić przez maszynkę. Ugotowane jajka drobno pokroić lub rozgnieść widelcem. Wszystkie składniki połączyć. Dodać 2 łyżki majonezu, łyżeczkę koncentratu pomidorowego i pieprz do smaku. Całość wymieszać.

Do przepisu nie dodałam soli, bo łosoś był wystarczająco słony.

 

Przepisy z tych kategorii

Pasta z wędzonego tuńczyka
3

Pasta z wędzonego tuńczyka

trufla trufla
Trufla i jej kuchnia

Pieczona owsianka z bananem i gruszką

Pieczona owsianka z bananem i…

Olerek Olerek
ola-w-kuchni

Baba ghanoush

Baba ghanoush

Krokodyl Krokodyl
Pomarańcza i Imbir

Brokułowe spaghetti

Brokułowe spaghetti

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

Gofry z ciasta bananowego bezglutenowe

Gofry z ciasta bananowego bezg…

AZgotuj! AZgotuj!
AZgotuj

Pesto z surowego brokuła

Pesto z surowego brokuła

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

Przepisy z tych kategorii

Śledzie w pomidorach
4

Śledzie w pomidorach

Sprawdzona Kuchnia Sprawdzona Kuchnia
Sprawdzona Kuchnia

Śledzie korzenne z pomidorami

Śledzie korzenne z pomidorami

Kasia Kasia
Pełny talerz

Śledzie w dressingu musztardowo- miodowym

Śledzie w dressingu musztardow…

AZgotuj! AZgotuj!
AZgotuj

Śledzie marynowane z imbirem

Śledzie marynowane z imbirem

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

Karp zapiekany z borowikami

Karp zapiekany z borowikami

zacisze kuchenne zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

Śledzie z jabłkami i miodowym sosem

Śledzie z jabłkami i miodowym…

Agatajot Agatajot
Kuchnia Agaty