Pasta z jajek

Kolejny prosty przepis dla walczących z czasem.

Pasta z jajek

5 jajek

10 dag sera żółtego

2 ząbki czosnku

majonez

sól, pieprz

Jajka ugotować na twardo. Obrać i rozgnieść widelcem na miazgę. Ser żółty zetrzeć na tarce, czosnek wycisnąć przez praskę. Wszystkie składniki połączyć. Doprawić solą, pieprzem i majonezem. Całość dokładnie wymieszać.

 

Zdjęcie - Pasta z jajek - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

Zdjęcie - Pasta z jajek - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

Przepisy z tych kategorii

Tosty z camembertem i truskawkami
1

Tosty z camembertem i truskawk…

Kardamonovy Kardamonovy
Kardamonovy

Szparagi zapiekane z serem
1

Szparagi zapiekane z serem

Dzi Dzi
karmelowy

Czosnek niedźwiedzi w oliwie, nadziewany pastą z sera
1

Czosnek niedźwiedzi w oliwie,…

Stare Gary Stare Gary
Stare Gary

Przekąskowe wrapy

Przekąskowe wrapy

MiZu MiZu
Kuchnia przy drodze

Pasta z makreli wędzonej z jajkami

Pasta z makreli wędzonej z jaj…

bazylia bazylia
Kuchnia Bazylii

Zielone szparagi z mlekiem kokosowym i masłem orzechowym

Zielone szparagi z mlekiem kok…

figmara figmara
figowe smaki

Przepisy z tych kategorii

Przekąskowe wrapy

Przekąskowe wrapy

MiZu MiZu
Kuchnia przy drodze

Deser czy drugie śniadanie?

Deser czy drugie śniadanie?

Karolka Karolka
Przysmaki Karolki

Mięso indyka z cukinią, szpinakiem i makaronem penne
1

Mięso indyka z cukinią, szpina…

napiecyku napiecyku
napiecyku

Gofry - przepis podstawowy

Gofry - przepis podstawowy

Aleglodomorek Aleglodomorek
Aleglodomorek

Sałatka z kaszy bulgur z fetą

Sałatka z kaszy bulgur z fetą

janiolka janiolka
Eksperyment sobotni

Surówka z młodej kapusty

Surówka z młodej kapusty

mariwanna mariwanna
Obiad gotowy!