Naleśniki z kiełkami

Naleśniki z kiełkami

6 upieczonych naleśników

1 ugotowana pierś z kurczaka

1 ugotowana marchewka

100 g kiełków fasoli mung

8 pieczarek (można dać podgrzybki lub inne grzyby)

1/2 małej cebuli

suszony koperek

masło

 

 

Cebulę drobno pokroić, zeszklić na patelni z odrobiną masła. Dodać pokrojone w plastry pieczarki, doprawić solą i pieprzem.

Ugotowane mięso pokroić w plastry, marchewkę pokroić w słupki. Dodać kiełki i połowę pieczarek. Wymieszać z odrobiną koperku. Naleśniki napełniać farszem. Następnie zwinąć w rulonik, posypać koperkiem i dołożyć resztę pieczarek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

pomocnik:

 

 

 

 

 

 

Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

jesienne grzyby w sam raz do naleśników:

 

 

 

 

 

 

 

Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategorie przepisów