Kutia





Szklankę pszenicy trzeba namoczyć na kilka godzin a następnie ugotować do miękkości. Odcedzić bardzo dokładnie na sitku, a najlepiej zostawić na noc. Pszenica musi być sucha i sypka. Dodać mak przygotowany jak na makowiec oraz bakalie i miód.

Pycha!

Przepisy z tych kategorii

Kutia
4

Kutia

gania gania
My cuisine

Kutia wigilijna
13

Kutia wigilijna

trufla trufla
Trufla i jej kuchnia

Tofurnik na zimno z galaretką truskawkową w słoiku

Tofurnik na zimno z galaretką…

food² food²
Food Square

Ryż na mleku z truskawkami

Ryż na mleku z truskawkami

Gosia17 Gosia17
Wędrówki po kuchni

Galaretka rabarbarowa

Galaretka rabarbarowa

śliwkawęgierkablog śliwkawęgierkablog
śliwka węgierka

Pianka rabarbarowa

Pianka rabarbarowa

śliwkawęgierkablog śliwkawęgierkablog
śliwka węgierka

Przepisy z tych kategorii

Barszcz wigilijny ze świeżych buraków
2

Barszcz wigilijny ze świeżych…

Dagmara Dagmara
U stóp Benbulbena

Śledzie z burakami, słonecznikiem i selerem naciowym
1

Śledzie z burakami, słonecznik…

Konstancja Konstancja
Atlas Smaków

Śledzie Orient Express
1

Śledzie Orient Express

burczymiwbrzuchu burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

Uszka z  grzybami
1

Uszka z grzybami

zacisze kuchenne zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

Kapusta z grochem
1

Kapusta z grochem

Kardamonowy Kardamonowy
Kardamonovy

Kulebiak krucho-drożdżowy z kiszoną kapustą i grzybami

Kulebiak krucho-drożdżowy z ki…

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit