Kutia





Szklankę pszenicy trzeba namoczyć na kilka godzin a następnie ugotować do miękkości. Odcedzić bardzo dokładnie na sitku, a najlepiej zostawić na noc. Pszenica musi być sucha i sypka. Dodać mak przygotowany jak na makowiec oraz bakalie i miód.

Pycha!

Przepisy z tych kategorii

Kutia
4

Kutia

gania gania
My cuisine

Kutia wigilijna
13

Kutia wigilijna

trufla trufla
Trufla i jej kuchnia

Pudding chia na mleku roślinnym, z owocami tropikalnymi
1

Pudding chia na mleku roślinny…

kulinarne_podroze kulinarne_podroze
Kulinarne podróże

Czekoladowy budyń jaglany z leśnymi owocami • wersja zimowa• co u mnie?

Czekoladowy budyń jaglany z le…

kulinarne_podroze kulinarne_podroze
Kulinarne podróże

Zdrowe kulki rafaello z kaszy jaglanej
1

Zdrowe kulki rafaello z kaszy…

Beti Beti
kruche babeczki

Jabłka pieczone z bakaliami i podane z sosem waniliowym
1

Jabłka pieczone z bakaliami i…

food² food²
Food Square

Przepisy z tych kategorii

Sałatka jarzynowa z kiełbasą
1

Sałatka jarzynowa z kiełbasą

Kardamonowy Kardamonowy
Kardamonovy

Domowy paprykarz szczeciński
1

Domowy paprykarz szczeciński

napiecyku napiecyku
napiecyku

Bigos staropolski
1

Bigos staropolski

Kujawski Kujawski
Gwiazdka z Kujawskim

Śledzie po kaszubsku
2

Śledzie po kaszubsku

Kujawski Kujawski
Gwiazdka z Kujawskim

Zupa kalafiorowa z ziemniakami i marchewką
2

Zupa kalafiorowa z ziemniakami…

Posmakujto! Posmakujto!
Posmakujto!

Ciasto Pani Walewska bez pieczenia
1

Ciasto Pani Walewska bez piecz…

ilovebake ilovebake
I Love Bake