Krwisty

Tatar z wołowiny

50 dag wołowiny

4 cebule

4 żółtka

pieprz,sól

maggi

Wołowinę 3 razy przekręcić przez maszynkę. Wbić żółtka i dokładnie wymieszać. Doprawić solą, pieprzem i maggi. Cebule obrać i pokroić w kostkę. Formować gniazdka i w środek dodać cebulę.

Do tatara podaję bagietkę z masłem czosnkowym, lekko zapieczoną w piekarniku.

 

Przepisy z tych kategorii

Surówka z młodej kapusty

Surówka z młodej kapusty

Posmakujto! Posmakujto!
Posmakujto!

Kopytka z pesto z jarmużu

Kopytka z pesto z jarmużu

napiecyku napiecyku
napiecyku

Piersi kurczaka w sosie pomidorowym
1

Piersi kurczaka w sosie pomido…

Sprawdzona Kuchnia Sprawdzona Kuchnia
Sprawdzona Kuchnia

Aloo gobi z młodymi ziemniakami

Aloo gobi z młodymi ziemniakam…

Kardamonowy Kardamonowy
Kardamonovy

Pacakes cereal jak je łatwo i szybko zrobić?
1

Pacakes cereal jak je łatwo i…

AZgotuj! AZgotuj!
AZgotuj

Botwinka z mlekiem kokosowym
3

Botwinka z mlekiem kokosowym

Marcepanowa kuchnia Marcepanowa kuchnia
Marcepanowa kuchnia

Przepisy z tych kategorii

Klopsiki szwedzkie
4

Klopsiki szwedzkie

Pastelle Pastelle
Ósmy kolor tęczy

Młody bób w pomidorach
1

Młody bób w pomidorach

AZgotuj! AZgotuj!
AZgotuj

Męskie gotowanie w cieniu Benbulbena: Makaron nerelli z małżami cockles i pomidorami
1

Męskie gotowanie w cieniu Benb…

Dagmara Dagmara
U stóp Benbulbena

Bulgur z bobem i ziołami
2

Bulgur z bobem i ziołami

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

Boczniaki z młodą kapustą w pomidrodach
1

Boczniaki z młodą kapustą w po…

AZgotuj! AZgotuj!
AZgotuj

Panzanella z ogórkami i mozzarellą
1

Panzanella z ogórkami i mozzar…

Kardamonowy Kardamonowy
Kardamonovy