Kolorowe jajka faszerowane

Kolorowe jajka faszerowane
Zdjęcie - Kolorowe jajka faszerowane - Przepisy kulinarne ze zdjęciamiDanie świąteczne, idealne dla początkującej pani domu, bardzo łatwe w przygotowaniu i ładnie prezentujące się na talerzu. Zrobione na rodzinną kolację, miało być kolorowe.

Jajka należy ugotować, obrać, przekroić na pół, żółtka wyjąć do miski i wymieszać z pozostałymi składnikami farszu.
Składniki kolorowych farszów:żółty - żółtka, starty żółty ser, musztarda, majonezzielony - żółtka, podgotowany zielony groszek (z puszki pewnie tez może być), majonezczerwony - żółtka, koncentrat pomidorowy, tuńczyk, majonezbiały - chrzanowy, z żółtek i resztki po świątecznej terrinie.
Polecam!Zdjęcie - Kolorowe jajka faszerowane - Przepisy kulinarne ze zdjęciami
Propozycja, trochę spóźniona, do akcji wielkanocnej:

Zdjęcie - Kolorowe jajka faszerowane - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Kategorie przepisów